Prima petrecere, taierea motului

Am fost de curand la o petrecere de mot, a unor apropiati, iar aici am avut parte de o frumoasa formatie nunta.

 

Am ramas placut uimiti deoarece la genul acesta de evenimente nu vom intalni formatii nunta.

Petrecerile de mot sau turta in cazul fetitelor, sunt petreceri restranse, cu apropiati, iar muzica este pusa de obicei de catre gazda.

 

Fericitii parinti, care au asteptat mult timp ca minunea lor sa apara au dorit sa sarbatoreasca primul an din viata micutui pe ritmurile unei formatii nunta Bucuresti.

 

Nu cred ca ar fi cazul sa vorbim aici de cost, daca s-a meritat din punct de vedere financiar investitia, deoarece cred ca astfel de momente in viata nu ar trebui sa fie cantarite financiar

 

Formatia Bucuresti a fost platita integral de catre familie,a fost placerea si dorinta lor de a sarbatori intr-un asa mod fericitul eveniment.

 

 

Daca vom vrea totusi sa cantarim investitia o vom putea din punctul de vedere al fericirii parintilor, dar si din punctul de vedere al invitatilor care s-au simtit extraordinar, si da putem spune inca o dara ca investita in acea formatie nunta Bucuresti s-a meritat cu siguranta.

 

Parintilor care au fost si organizatorii acestui eveniment trebuie doar le aducem cuvinte de lauda deoarece nu s-au zgarcit la nimic desi au depus eforturi mari pentru petrecere.

 

Cunosc persoane care refuza sa contracteze o formatie nunta pret chiar la propria lor nunta, de cele mai multe ori din zgarcenie si risca astfel sa aiba un eveniment, unul dintre cele mai frumoase din viata lor din cauza banilor.

 

Nu as dori sa se inteleaga ca trebuie sa apelam la serviciile unei formatii nunta pret pentru petreceri de mot, insa pot fi si exceptii precum acesta, acum depinde de fiecare persoana in parte, de ceea ce vrea fiecare si de ceea ce poate sa faca.