Preferinte muzica, preferinte formatii nunta

In urma unor sondaje, si al unor lucrari de informare si cercetare am observat care sunt preferintele oamenilor atunci cand vine vorba de muzica de la o nunta.

Care sunt motivele pentru care acestia ar alege sa le cante la petrecerea de nunta o formatie nunta, sau un taraf sau  un Dj.

 

Multi dintre cei cu care am discutat si au fost intervievati au spus ca ar alege un taraf de nunta, insa fiind vorba de pret au spus ca in cazul in care nu si-ar permite sa plateasca un taraf urmatoarea alegere ar fi cu siguranta in favoarea unei formatii nunta.

 

Cei mai multi dintre ei au spus ca recunosc meritele unui taraf adevarat si intodeauna isi vor ridica palaria in fata membrilor ce il constituie insa ei ar alege cu siguranta o formatie nunta Bucuresti.

 

Motivele pentru care ar spune Da unei formatii nunta pret sunt multe insa cele mai importante sunt banii si un alt motiv ar fi ca o formatie nunta Bucuresti  poate sa cante nu numai muzica populara sau traditionala ci si muzica usoara avand astfel si diversitate.

 

Au fost putine persoane care au optat pentru un taraf, desi meritele acestuia au fost recunoscute.

 

Majoritatea celor care au participat la sondajul nostru au fost pentru formatia Bucuresti si au mentionat totodata ca daca stim sa alegem corespunzator o formatie putem avea spectacol si din partea acesteia.

 

Desi majoritatea raspunsurilor au fost pentru alegerea unei formatii nunta pret, trebuie sa mentionam ca un prcent destul de semnificativ din cei care au participat la lucrarea noastra au optat pentru un Dj, argumentele fiind bineinteles muzica oferita de el si de cum sunt mixate piesele, costul acestuia fiind mai ieftin si faptul ca majoritatea invitatilor sunt tineri si adora muzica mixata pusa de un Dj.

 

Voi ce ati alege, si de ce ati alege respectivul sau respective, motive pro si motive contra pentru care nu ati alege?