Petrecerea dintre ani

Anul trecut am petrecut Revelionul la unul dintre restaurantele mele preferate unde am dansat pe muzica unei formatii nunta Bucuresti pana dimineata.

Am dus munca de lamurire cu grupul meu de prieteni deoarece ei nu erau de acord cu organizarea Revelionului la un restaurant din cauza preturilor cei drept putin cam piperate.

Insa cunoscundu-i foarte bine si stiind ce gusturi au fiecare am reusit intr-un final sa ii conving argumentand faptul ca acolo va performa formatia Bucuresti, vom avea mancare traditionala si open bar si totusi fiind noaptea dintre ani se merita sa cheltuim putin mai mult decat de obicei.

Primul pas a fost facut, apoi a urmat sa facem rezervarile si sa asteptam sa vina noaptea mult asteptata pentru a ne distra si a dansa pe muzica unei formatii nunta pe care o cunosteam destul de bine, pana dimineata.

Desi majoritatea persoanelor spun ca un Revelion la un restaurant este acelasi lucru ca si cand ai merge la o nunta, practic mananci si iti canta o formatie nunta, in realitate lucrurile nu stau cam asa.

Toata lumea in noaptea aceea parca era vrajita, toti erau in permanenta la joc, toti aplaudau si cantau alaturi de acea formatie nunta Bucuresti care nu ne-a lasat practic sa stam jos nici o clipa.

Era ceva diferit de o nunta, desi la acel restaurant am fost de foarte multe ori la nunti iar respectiva formatie nunta Bucuresti pret o asculasem si la alte nunti.

Intr-adevar formatia canta foarte bine, insa atmosfera parca era cu totul alta.

Toata lumea s-a distrat pana dimineata pe muzica minunata a unei formatii nunta Bucuresti pret deosebita care ne-a urat la toti sa avem un an nou minunat si plin de impliniri.

A fost un Revelion reusit si nimeni nu a regretat ca am ales sa petrecem acolo noaptea dintre ani.