Petrecerea de la nunta mea

Nu ne-am ales o formatie nunta la petrecerea noastra deoarece ne-am hotarit sa sarbatorim acest eveniment intr-un timp foarte scurt, iar organizarea ei ne-a luat ceva timp.

Initial ne-am hotarit sa mergem in cautarea unei formatii nunta la o luna de zile dupa ce am stabilit data nuntii, care urma in cateva luni, mai exact 3 luni, insa norocul nu a fost de partea noastra.

Recunosc ca acesta nu a fost cea mai inspirata alegere insa, noi din anumite motive intemeiate a trebuit sa facem totul in graba, de aceea formatia Bucuresti care trebuia sa ne incante cu muzica ei nu am reusit sa o contractam.

Am ales asadar un Dj in locul unei formatii nunta Bucuresti, si pot spune ca desi, aceasta persoana a reusit sa ne faca sa ne simtim bine, mie una personal mi-a lipsit o formatie nunta Bucuresti.

Nunta a fost organizata intr-un timpu foarte scurt, abia am reusit sa strangem prietenii apropiati si familia, insa desi ea a fost micuta nu pot spune ca petrecerea nu a fost eleganta si frumoasa.

Mancarea a fost exceptionala si pentru acest lucru doresc sa ii multumesc personalului de la restaurant, totodata si servirea a fost ireprosabila.

Ne-am simtit bine, am dansat, insa detaliul cel mai important dupa parerea mea alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret, ne-a scapat.

Este important timpul atunci cand organizam o astfel de petrecere, ca sa ne asiguram ca vom alege o formatie nunta Bucuresti pret intotdeauna va trebui sa ne bazam pe timp, sa o alegem cu mult timp inainte de eveniment.

Nu ma pot plange insa, am avut o petrecere frumoasa, dar acum astept cu nerabdare petrecerea de botez a micutului nostru, de unde clar nu va lipsi formatia de nunta si toti invitatii care au lipsit de la nunta noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *