Petrecerea de la nunta mea

Nu ne-am ales o formatie nunta la petrecerea noastra deoarece ne-am hotarit sa sarbatorim acest eveniment intr-un timp foarte scurt, iar organizarea ei ne-a luat ceva timp.

Initial ne-am hotarit sa mergem in cautarea unei formatii nunta la o luna de zile dupa ce am stabilit data nuntii, care urma in cateva luni, mai exact 3 luni, insa norocul nu a fost de partea noastra.

Recunosc ca acesta nu a fost cea mai inspirata alegere insa, noi din anumite motive intemeiate a trebuit sa facem totul in graba, de aceea formatia Bucuresti care trebuia sa ne incante cu muzica ei nu am reusit sa o contractam.

Am ales asadar un Dj in locul unei formatii nunta Bucuresti, si pot spune ca desi, aceasta persoana a reusit sa ne faca sa ne simtim bine, mie una personal mi-a lipsit o formatie nunta Bucuresti.

Nunta a fost organizata intr-un timpu foarte scurt, abia am reusit sa strangem prietenii apropiati si familia, insa desi ea a fost micuta nu pot spune ca petrecerea nu a fost eleganta si frumoasa.

Mancarea a fost exceptionala si pentru acest lucru doresc sa ii multumesc personalului de la restaurant, totodata si servirea a fost ireprosabila.

Ne-am simtit bine, am dansat, insa detaliul cel mai important dupa parerea mea alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret, ne-a scapat.

Este important timpul atunci cand organizam o astfel de petrecere, ca sa ne asiguram ca vom alege o formatie nunta Bucuresti pret intotdeauna va trebui sa ne bazam pe timp, sa o alegem cu mult timp inainte de eveniment.

Nu ma pot plange insa, am avut o petrecere frumoasa, dar acum astept cu nerabdare petrecerea de botez a micutului nostru, de unde clar nu va lipsi formatia de nunta si toti invitatii care au lipsit de la nunta noastra.

Lasă un răspuns