Pe urmele unei formatii nunta

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand imi amintesc de nunta mea, de formatia Bucuresti, de rochie, de eveniment, de slujba religioasa si acum imi trec fiori prin stomac.

 

Stiu ca fiecare persoana isi doreste ca acest eveniment sa fie unul cat mai perfect si ca in fiecare zi si in fiecare ora pana atunci nu vom face altceva decat sa ne gandim si sa organizam totul pas cu pas pentru un rezultat exceptional.

 

Asa am facut si eu, insa cel mai greu mi-a fost sa ma decid asupra unei formatii nunta, deoarece muzica este pe primul loc dupa parerea mea la o nunta.

 

Imi doream o formatie nunta care sa fie perfecta, o formatie care sa aiba in primul rand talent, iar membrii ei sa fie niste oameni dedicati muncii lor.

Stiam ca daca se pune suflet in ceea ce faci totul va fi perfect.

 

Cred ca timp de cateva saptamani am fost un stres pentru toti apropiatii mei, care nu faceau altceva decat sa ma insoteasca la diverse evenimente si intalniri pentru a gasi o formatie nunta Bucuresti, de multe ori acestea se repetau pentru ca imi doream sa ii ascult inca o data pe cei din formatie ca sa fiu sigura.

 

Am ascultat foarte multe formatii nunta Bucuresti bune, oamenii erau talentati, pretul pe care il cereau era unul acceptabil, insa cu greu ma lasam convinsa.

 

In final am ascultat o formatie nunta Bucuresti pret la recomandarea unei cunostinte, iar aceasta m-a convins pe loc, mi-a transmis probabil acel sentiment pe care mi-l doream sa il simt, si am spus da imediat ce ei au inceput sa cante.

 

Imi aduc aminte si acum dupa cativa ani de atunci de stresul pe care l-am produs celor dragi in cautarea unei formatii nunta Bucuresti pret, insa s-a meritat efortul deoarece petrecerea mea a fost una deosebita.