Pauza de dupa Black Friday

Acum, ca a trecut si toata nebunia cu marele si mult asteptatul Black Friday, simti nevoia sa iti linistesti gandurile, simturile, sa intri intr-o relaxare totala din care sa nu te mai trezesti prea curand. Nu mai vrei agitatie, ti-e lene pana si sa iesi in oras, cu toate ca pentru Formatia Bucuresti, stiind cand si-a anuntat reprezentatia, ve face totusi o exceptie si te vei distra de pomina, dar dupa aceea te inchizi in casa, iti cauti frumusel locul in fotoliu, cu un vin bun si o carte pe masura si poti sa spui adio lumii pentru o seara.

Daca saptamana trecuta cautai febril formatii nunta Bucuresti, paralizata de-a dreptul de frica de a nu mai gasi formatii nunta in capitala din care sa alegi, acum ai intrat in zona ta de confort si nu prea dai semne reale ca ai vrea sa iesi de acolo. In fond, nici nu ai de ce sa te stresezi, in conditiile in care marele eveniment din viata ta, a voastra, va fi abia la anul. Bineinteles ca matusile rautacioase nu s-au putut abtine si deja ti-ai prevestit aproape imposibila dar fericita intamplare de a gasi o formatie nunta Bucuresti care sa nu fie rezervata inca de pe acum, dar ce-ti pasa tie, tu esti in pauza de recreere si nu vrei sa iti strici zen-ul cu absolut nimic.

Te intorci acasa de la munca. Iti trantesti cheile, auzi cum cad dupa noptiera, dar nici macar nu te mai sinchisesti sa te intorci si sa le ridici. Probabil o va face el, cand va veni la randul sau acasa, acel loc pe care l-ati creat impreuna si care amandurora va este drag in egala masura. Va fi semnul care-l va informa ca e cazul sa nu inceapa iar sa te streseze si el si sa traga la propriu de tine sa cautati o formatie nunta, mai ales ca nunta nu e nici maine, nici luna viitoare, ci abia anul care va veni si care acum iti pare atat de departe. Va intelege, stii asta, o stie si el, iar tot ceea ce ve avea nevoie iti va aduce cu dragȘ o imbratisare barbateasca, cuprinzatoare si calda. Iar tu, tu te vei cuibari instant in bratele lui si il vei lasa sa te alinte asa cum numai el o stie.

De prea mult timp nu ati mai avut o clipa de intimitate linistita, doar pentru voi doi, nimic salbatic, nimic copilaros sau adolescentin. Nu, caci voi nu aveti nevoie de pasiuni vulgare, voi va aveti unul pe celalalt, iar in timp ce voi va iubiti, nici nu simtiti cum viata trece pe langa voi, fiind prea preocupati sa va bucurati de prezenta voastra, impreuna si separat, ca de dupa doua job-uri interminabile, de care din pacate inca aveti atat de mult nevoie pentru a va putea propulsa propria idee de afaceri, la care, si aici, conlucrati ca parteneri egali,c a in viata, ca in prietenie, ca in orice faceti voi in ultimii doi ani de cand v-ati decis ca nu se mai poate separat, decat impreuna..