Parintii care isi doresc mai mult casatoria copiilor decat acestia

De cand se nasc cei mici, parintii intra in alerta, la propriu, fac tot ceea ce depinde de ei pentru a le conferi copiilor traiul necesar unei dezvoltari nu doar armonioase, dar si sanatoase, astfel incat sa i se ofere toate sansele unei reusite garantate in viata. Cu toate acestea insa, desi nu esueaza ca parinti, acestia nu reusesc de fiecare data sa preconizeze cu exactitate cursul obisnuit al vietii copilului lor, asa ca mai si gafeaza, cam ca si atunci cand isi bombardeaza fiul cu numeroase exemple de formatii nunta, cand acesta tocmai a fost parasit de iubita. Sau, mai rau, ii chiar stabilesc o intrevedere cu o formatie nunta, dar care nu se mai concretizeaza pentru ca pruncul nu este hotarat inca daca sa faca sau nu pasul cel mare.

Bineinteles ca orice parinte isi poate da cu parerea atunci cand considera el ca este necesara o interventie din partea sa, pentru a-si sfatui in principal fiul sau fiica. E oarecum un drept nescris al parintilor de care noi toti ar trebui sa tinem cont, chiar si atunci cand nu suntem de aceeasi parere cu ei, dar din respect ar trebui macar sa ne facem ca ii ascultam. Asa se justificasi de ce unii dintre noi chiar iau partea activ la cautarile pentru formatii nunta Bucuresti, desi ei stiu clar ca nu va fi necesara programarea la o formatie nunta Bucuresti prea curand. Cu toate acestea, visele parintilor trebuie mentinute vii de catre copii, primii realizandu-se prin succesele acestora din urma.

Asadar, draga Gicule, tu, ala de-ti tii mereu in sah parintii cu fiecare noua cucerire pe care le-o perinzi prin fata ochilor a doua zi dimineata, cand domnisoara se trezeste mahmura in casa unor straini foarte simtiti si binevoitori, care ii fac si cafeaua si o retin la micul dejun, fii mai cu bagare de semana, nu orice fata se aduce acasa si nu atunci cand esti la varsta la care de la tine se asteapta la nepoti. Daca nu esti capabil sau pur si implu nu vrei sa te prinzi in discutii in care sa apara si Formatia Bucuresti cu ale sale servicii muzicale pentru orchestrat nunti, atunci fii responsabil, muta-te de la parinti si traieste-ti burlacia in propriul stil caracteristic, dar in apartamentul tau, fie el chiar si inchiriat !

Si tu, draga mamii, daca inca vrei sa mai copilaresti, sa pierzi timpul prin cluburi si pe terase in vestimentatii provocatoare, dar totusi nu vrei sa i te si dedici tipului cu care pleci seara, nu-ti mai tulbura parintii, fa-o fara sa stie ei. E ok, nu te judeca nimeni, esti tanara, simte-te bine, traieste-ti viata asa cum consideri ca e mai potrivit pentru tine si pentru interesele tale, dar nu mai da false sperante nici parintilor tai, care viseaza sa-si vada fetita la casa ei, si nici tipului care umbla dupa tine in speranta ca va scoate din tine material de nevasta.