Organizarea nuntii, ce alegeri sunt cele mai grele?

Cele mai grele decizii sau alegeri pe care le vom lua, sau mai bine zis, cele mai grele alegeri ni se vor parea ca sunt acelea care au legatua cu nunta noastra.

 

Indiferent daca noi suntem cei care organizeaza petrecerea, sau chiar daca vom avea o echipa specializata in organizarea evenimentelor, in final alegerile le vom face practic tot noi, iar atunci, in momentele respective ni se va parea ca nu mai stim exact ce vrem si ce sa alegem.

 

Toate acestea se intampla datorita emotiilor pe care fiecare mireasa si fiecare mire le are inainte de nunta.

 

Noua, cel mai greu ni s-a parut sa alegem o formatie nunta.

Aici parca am ramas blocati mai mult timp si efectiv nu stiam daca sa alegem formatia Bucuresti gasita dar si recomandata de catre cineva apropiat noua, formatie ce efectiv ne placuse enorm sau sa mai cautam.

 

Multi ne recomandasera sa nu contractam o formatie nunta Bucuresti, ci un Dj.

 

Insa un Dj in defavoarea unei formatii nunta nici nu se putea lua in calcul, deoarece inca de  mica visasem la momentul acesta si chiar nu mi se parea ok pentru o nunta, mai ales pentru nunta mea.

 

Recunosc ca am ascultat cateva formatii nunta Bucuresti  recomadate de apropiati,iar acest lucru ne-a bulversat si mai tare deoarece nu mai stiam care ne place si pe care sa o alegem.

 

Nu stiam carei formatii nunta pret sa ii spunem DA, de teama sa nu alegem gresit.

 

Din cauza emotiilor pe care le aveam, dar si din cauza presiunii pe care o puneau pe noi  fara sa vrea cei apropiati, sa alegem o formatie nunta pret a fost una dintre cele mai grele decizii, insa in final stiam ca nu avem cum sa gresim deoarece toate formatiile ne placeau si am ales ce ne-a convenit noua atat din punct de vedere financiar dar si din punct de vedere al comunicarii cu ei.