Organizare nuntii si deciziile grele de luat

Care sunt cele mai dificile alegeri pe care trebuie sa le luam atunci cand suntem pe punctul de a spune DA pentru totdeauna persoanei iubite si trebuie sa ne organizam marele eveniment din viata noastra?

 

Pentru noi a fost sa alegem si sa ne hotarim la o formatie nunta perfecta de care sa fim convinsi ca ne v-a oferii exact ceeea ce ne doream.

 

Tot mai multe persoane  pun pe primul loc alegerea unei formatii nunta,si este foarte bine deoarece este importanta atmosfera pe care o va face.

 

Ne gandim totodata atunci cand alegem formatia Bucuresti, care v-a fi alaturi de noi la petrecere, bineinteles si la banii pe care ii vom plati pentru ea, poate nu ne incadram in bugetul stabilit pentru o formatie nunta Bucuresti.

 

Avand un buget deja stabilit poate nu ne permitem sa platim mai mult, iar daca noua ne place acea formatie nunta pret si nu ne incadram in buget va fi greu sa o luam o alta decizie.

 

De asemenea pe langa alegerea unei formatii nunta Bucuresti sunt si alte decizii care ne vor pune in dificultate.

 

Spre exemplu sunt mirese  care nu se hotarasc in alegerea rochiei de mireasa, ba le place un model, ba nu le mai place.

 

Am cunoscut persoane care au ales rochia de mireasa iar cu cateva zile inainte de nunta nu le mai placea.

 

Sunt multe decizii de luat care ni se vor parea grele chiar si alegerea unor maruntisuri, a florilor spre exemplu care ar trebui sa fie in ton cu restaurantul,  la un moment dat ni se va parea cu nu se potrivesc, insa dupa parerea mea cea mai grea decizie este aceea de te hotari in alegerea unei formatii nunta pret.

 

Voua ce vi s-a parut cel mai greu cand ati organizat nunta? Si ce sfaturi ati da celor care sunt pe acest drum in momentul acesta?