Oameni diferiti – pareri diferite

In urma cu cateva zile purtam o discutie cu niste colegi de birou, discutie legata de serviciile pe care trebuie sa le contractam la o nunta, mai exact de contractarea unei formatii nunta.

Cativa dintre ei au afirmat clar si fara nici o urma de indoiala ca la petrecerea nuntii lor nu vor alege niciodata o formatie nunta, ci vor angaja un Dj pentru ca este mult mai simplu, de fapt mult mai ieftin.

Am incercat sa intreb de ce ar spune un Nu categoric in alegerea unei formatii nunta Bucuresti doar din simplul motiv ca este mai accesibil un Dj?

Si am incercat sa enumar cateva dintre plusurile pe care formatia Bucuresti le poate oferi atat invitatilor cat si lor mirilor.

Le-am explicat ca o formatie nunta bucuresti va oferi in primul rand muzica live, iar muzica live a fost dintotdeauna apreciata de catre toti oamenii, muzica live are o anumita rezonanta.

Totodata le-am explicat si faptul ca suntem romani, iar noua romanilor ne place muzica populara la o nunta, iar ca alegerea muzicii la petrecerea nuntii nu o putem face doar din simplul motiv ca e mai ieftin un Dj decat o formatie nunta bucuresti pret.

Alegerea muzicii se face si in functie de invitati, daca noi avem cateva persoane invitate si toate persoane tinere atunci da se poate opta pentru un Dj, insa daca la nunta vom avea invitati din toate categoriile de varsta, oameni care se asteapta totusi sa petreaca pe muzica unei formatii nunta bucuresti pret, atunci clar trebuie sa ne gandim la ei, deoarece acesta este modul nostru de a le arata ca ii respectam si ca le multumim ca au acceptat invitatia noastra de a particia alaturi de noi la un eveniment important din viata noastra.

Mi-am dat seama totusi ca nu poti schimba o parerea sau gandirea unei persoane deoarece suntem diferiti cu totii si avem pareri diferite.