Nuntile toamna nu sunt un dezastru !

Odata cu vara, ai crezut ca ai scapat de multitudinea de poze de pe Facebook care iti reaminteau ostentativ faptul ca, si de aceasta data, o alta ea a fost mai norocoasa si s-a casatorit inaintea ta, care astepti de mult timp pentru ca printul tau sa-si faca curaj, macar unul timorat si, in mod indirect, sa te anunte c-ati trecut la tremuri mai serioase, ca el cauta o formatie nunta si ca in curand inelul de logodna va avea o verigheta care sa-I acompanieze.

Nu dispera, caci si toamna se fac nunti, iar vremea poate fi chiar prietenoasa, asa incat sa te simti foarte confortabil cu o nunta in octombrie-noiembrie, contrar preconceptiilor conform carora vara este anotimpul propice nuntilor. Nu exista un moment anume pentru care e mai indicat sau nu sa faci o nunta, totul tine de organizare, de cum reusesti sa selectionezi multutidinea de formatii nunta, plus ca trebuie sa fiti si pregatiti psihic si emotional pentru marele pas din viata voastra de viitoare familie, motiv pentru care nu este recomandat deloc sa-ti grabesti viitorul sot, oricat de mult ti-ai dori sa oficializati relatia. Lasa-I, acorda-i timp, iar daca va este sortit sa va casatoriti, totul va veni natural, de la sine, pe parcus. O formatie nunta Bucuresti gasesti si in noiembrie si inca la un pret accesibil, eventual si cu ceva oferta promotionala la pachet, asa ca nu trebuie sa te panichezi pentru detaliile organizatorice. Daca si cand veti vrea amandoi si veti cadea de comun acord, orice problem, fie ea cat de mica, automat isi va gasi rezolvare prin unirea fortelor voastre.

Rochie de mireasa gasesti chiar si iarna. La fel, formatia Bucuresti cand te va incanta indiferent de anotimp. Asadar, ce e cu panica asta care a pus stapanire pe mintea si pe sufletul tau ? De ce esti atat de agitate incat pari o Bridezilla, careia nimic nu pare sa ii convina si da impresia ca nimeni nu reuseste sa ii intre in gratii ? Vrei sa ii indepartezi pe toti cei care incearca sa te multumeasca si sa te ajute ? Consideri ca te descurci mai bine singura, ca vei reusi sa te intalnesti cu cat mai multe formatii nunta Bucuresti pana sa o gasesti pe cea pe care o vrei perfecta? Trebuie sa intelegi ca timpul e limitat, el nu te asteapta, nu-ti da secunde de prelungiri, motiv pentru care, avand in vedere ca nu te poti clona pentru a fi concomitent prezenta in mai multe locuri, te vei vedea nevoita sa accepti ajutorul persoanelor care se ofera sa iti usureze munca. Lasa la o parte ogoliul infantile si accepta ca o nunta nu se organizeaza de azi pe maine si cu atat mai putin nu de una singura.

Acum, ca ai inteles ca rolul de copil razgaiat nu te mai prinde, poti incepe sa te comporti ca o femeie adulta ce esti si sa iti iei in serios responsabilitatile de mireasa responsabila. Asa ca, draga mea, bride up si da telefoanele care te vor aduce cu un pas mai aproape de nunta visurilor tale !