Nuntile cu obiceiuri sau fara?

Am asistat in ultimii ani la o schimbare tot mai mare in ceea ce priveste nunta la romani.

 

Daca pana in urma cu cativi ani, tinerii casatoriti trebuiau sa respecte traditiile si datinile la nunta in functie de zona de unde erau acum acestea sunt din ce in ce mai rare, deoarece locul este luat de modernism, iar tinerii casatoriti doresc sa fie cat mai relaxati pentru a se bucura de momentul lor unic.

De aceea refuza acele obiceiuri invechite pentru a avea mai mult timp in ziua respectiva.

 

Se pune accent foarte mult acum pe alegerea unei formatii nunta, aceasta trebuie sa fie una foarte buna pentru ca toata lumea sa se distreze sa creeze atmosfera, o formatie nunta acesta ar trebui sa fie o traditie ce ar trebui respectata, iar cele precum mersul la apa, sau impodobitul bradului ar trebui lasate in trecut.

 

Sunt convinsa ca aceste obiceiuri pot fi frumoase uneori in anumite zone, insa intr-un oras mie una mi se par fara rost si destul de obositore.

 

Nuntile sunt frumoase daca exista o muzica buna, daca o formatie nunta Bucuresti are talent si da tot ce are mai bun la acea petrecere, daca cei implicati stiu sa aleaga muzica, care dupa parerea celor ce organizeaza astfel de evenimente o formatie nunta pret este detaliul cel mai important al petrecerii.

 

Asa ca va recomand voua, celor care sunteti in pragul nuntii, sa nu va concentrati prea mult pe traditii, pe obiceiuri ci pe formatia Bucuresti pe care o veti contracta, aceasta trebuie sa fie primul detaliu care sa ii acordam atentie.

 

Daca vreti sa ramaneti cu o amintire frumoasa lasati totul in seama muzicii, mergeti cu incredere pe mana unei formatii nunta Bucuresti care va stii sa creeze atmosfera.

 

Pentru ca nunta voastra sa fie una speciala acordati atentie unei formatii nunta pret, totodata restaurantului, si a bisericii unde doriti sa va casatoriti, puneti pe primul loc ceea ce va face sa va simtiti impliniti si fericiti!