Nunta si formatie nunta Bucuresti

Cand ati decis ca doriti sa va uniti destinele si ati inceput sa va planificati nunta, pe langa numar de persoane, local, fotograf si cameraman, ati luat in calcul si alegerea formatie muzica nunta.

Formatie nunta Bucuresti trebuie sa va acompanieze inca din zorii zilei pana la lasarea noptii in cadrul fericitului eveniment si de ce nu, si a doua zi la ciorba de potroace. Depinde foarte mult de dumneavoastra si partener/a, cate traditii doriti sa respectati dintre toate traditiile cu care ati fost obisnuiti.

Dupa traditia romaneasca, formatia nunta trebuie sa fie prezenta inca din momentul in care mirele este luat de acasa de catre cavaleri. Muzica formatia nunta este una plina de voie buna cand cavalerii imbraca mirele si pleaca catre nasi. Deasemenea, la sosirea mirelui la “parintii spirituali”, formatia nunta Bucuresti va avea un repertoriu de muzica populara plin cu sarbe, batute si muzica animata.

In momentul in care nasii impreuna cu finul si o parte din nuntasi ajung la mireasa, formatia muzica nunta va combina muzica animata si va introduce melodia: “I-ati mireasca ziua buna”, moment in care nuntasii, socrii si mirii se vor intrista pret de cateva momente. Este momentul in care mireasa isi cere iertare si isi ia la revedere de la parinti. Dupa acest episod, formatie nunta Bucuresti isi va relua repertoriul cu muzica vesela pentru a alunga starea de tristete instalata.

Urmeaza cununia civila si religioasa unde trupa nunta va fi prezenta si va continua cu muzica traditionala romaneasca plina de voie buna. Dupa terminarea cununiei religioase, nuntasii impreuna cu formatie nunta Bucuresti se vor indrepta catre local.

Formatia nunta Bucuresti, la cererea mirilor, va intampina fiecare nuntas in parte la sosirea lui la fericitul eveniment iar dupa intampinarea tuturor invitatilor, se da startul distractiei.

Muzica live, DJ nunta, fiecare piesa interpretata de artistii formatie Bucuresti si momentele artistice pregatite special de catre band nunta Bucuresti, trebuie sa incinga atmosfera si sa ridice de pe scaun fiecare nuntas in parte pentru a se prinde in hora sau a dansa.

Un alt moment pregatit special de catre formatie nunta, este atunci cand se “leaga” mireasa la cap si se face hora miresei. Acela este momentul, in care evenimentul se incheie oficial si formatia nunta Bucuresti se poate retrage sau, poate continua la cererea mirilor in mod expres.