Nunta in secret

In secolele trecute, cand se practicau nuntile aranjate, multe cupluri sufereau si ajungeau chiar la suicid din cauza ca nu gaseau nicio posibilitate de compatibilitate cu partenerul care le era predestinat in urma intelegerilor maritate organizate de catre parinti in principali pentru sporirea averilor celor doua familii astfel puse in comun.

Azi, in secolul XXI, nu mai au loc astfel de practici, asa ca tineretul poate sa aleaga si sa decida in numele sau, chiar daca nu intotdeauna parintii sunt fericiti cu alegerile facute de catre odraslele lor.

Astfel, pentru ca nu se mai pune problema unor nunti organizate in secret, veti avea sansa reala de a va consulta cu parintii si a le cere sfaturi pentru gasirea unor formatii nunta pe care sa le chemati la preselectii, in urma acestor intruniri sa fiti capabili sa alegeti o formatie nunta care nu doar sa fie prietenoasa cu dvs. la intelegerea financiara, dar care sa aiba deja o notorietate consacrata pe piata muzicala din tara.

Aveti asadar o speranta reala de a visa la nunta de vis pe care fiecare fata si-o doreste alaturi de iubitul sau. Intr-adevar, sunteti indreptatita sa incepeti sa cautati formatii nunta Bucuresti pentru care sa intrati in cursa arvunirii lor.

Nu trebuie totusi sa va panicati daca nu reusiti sa cadeti la o intelegere cu o anumita formatie nunta Bucuresti pentru care ati fi fost dispusa sa scoateti din buzunar o suma cu cateva zerouri in plus fata de pretul pietii.

Nu este un capat de lume, caci va puteti reorienta si cu siguranta veti avea de unde sa alegeti, caci exista multe astfel de oportunitati, mai ales in sezonul nuntilor, in care chiar si artistii cu prestigiu lanseaza diferite oferte promotionale pentru mirii direct interesati de prestatii live la marele eveniment din viata lor.

Asadar, nu trebuie sa organizati o nunta in pripa, caci nuva preseaza nimeni si nimic.

Toata lumea va incerca sa se puna la dispozitia dvs., tocmai pentru a contribui la reusita unui eveniment de o asemenea amploare.

Pentru ca nu trebuie sa va ascundeti de parinti, care cu siguranta se vor da si peste cap pentru fericirea copiilor lor, adica a dvs., cei gasiti in postura de miri, bazati-va pe iubirea si sprijinul lor neconditionati si nu ezitati sa ii consultati ori de cate ori veti simti ca sunteti depasiti de situatie, dar mai ales ca sunteti in criza de timp.

Delegati-va astfel sarcinile si veti vedea ca munca de echipa va triumfa chiar si atunci cand aveti de organizat o nunta, deci un eveniment de zeci sau chiar sute de oameni !

Nu se mai practica nuntile in secret, desi avem si in zilele noastre asa-zisele „nunti pe interes”, insa ele sunt din ce in ce mai putine, dragostea si respectul reciproc reusind sa aduca doi oameni impreuna, la altar, in fata lui Dumnezeu.

Bucurati-va ca practicile amintite la inceputul prezentului articol nu se mai regasesc in actualitatea vremurilor noastre si casatoriti-va cu cine doriti, dupa placul inimii. Succes !