Nunta fara trupa de muzica nu este recomandata!

De a lungul timpului am participat la cateva evenimente precum nunti si botezuri unde ca si muzica, gazdelele au ales un Dj in locu de o trupa nunta, iar la acele evenimente unde desi am dansat destul d emult nu pot spune ca m-am intors acasa cu aceeasi impresie cu care ma intorceam de la alte evenimente unde muzica era asigurata de anumite trupe nunta.

Nu pot critica Dj-ul deoarece el a mixat piese frumoase, si lumea da a dansat, insa atmosfera nu a fost atat de incendiara , sau mai bine zit nu a fost atat de intensa.

Principalul motiv pentru care in ultima perioada nu se mai apeleaza serviciile unei trupe nunta Bucuresti este pretul, iar alt motiv este acela ca invitatii sunt tineri, sau putin ca si numar si nu se merita investitia intr-o trupa de nunta.

Vreau sa mentionez si as vrea ca sa fie clar totodata ca o nunta se poate face si cu mai putin de 100 de invitati ce vor dansa pe muzica unei formatii.
Am fost la nunti de genul acesta, nunti micute unde mirii au angajat o trupa nunta Bucuresti.

Iar daca majoritatea invitatilor sunt tineri asta nu inseamna ca nu le place sa danseze pe muzica unei trupe nunta Bucuresti pret, din contra cei tineri se vor dista si mai bine alaturi de o trupa nunta.

Dupa ce am participat la aceste evenimente mi-am dat seama ca o petrecere de nunta nu poate fi reusita fara o trupa nunta Bucuresti pret.

Un sfat pe care merita sa il luati in considerea este acela ca amintirile conteaza mult, iar o nunta este reusita daca trupa Bucuresti va fi prezenta la eveniment ca sa poate crea amintiri frumoase.