Nunta de argint – mare sarbatoare pentru intreaga familie

 

Cand zicem “nunta”, in subconstientul nostru automat apare imaginea a unui cuplu de tineri, de indragostiti care si-au pus pirostriile. Nimeni nu se gandeste ca si oamenii trecuti de prima tinerete ar putea sa apeleze la serviciile unei formatii nunta si nu doar pentru a le face o surpriza nepotilor, ci chiar pentru ei insisi, fie ca se afla la prima casatorie, impreuna sau separat, fie ca isi serbeaza nunta de argint, sa zicem. De ce traim cu acesta mentalitate invechita ? Unde sunt sustinatorii dragostei pentru a ne aminti ca aceasta nu are limite, ca nu cunoaste varsta ? E chiar asa de greu de imaginat ca si bunicii nostri simt nevoia de a-si reinnoi juramintele, ca inca se iubesc sau ca isi doresc sa-si marturiseasca dragostea de-o viata intr-un cadru festiv, alaturi de toti cei dragi lor ?!

Cine spune ca o formatie nunta Bucuresti canta doar pentru tineri, ca ea nu poate sa dea o reprezentatie si pentru un cuplu de octogenari alaturi de care vine intreaga familie, de la mic la mare, sa se bucure si sa ii sarbatoreasca, sa ii felicite pentru dragostea lor care zi de zi reprezinta o alta lectie de viata pentru noi toti ? De ce sa fim egoisti, de ce sa traim cu falsa impresia ca nici nu trebuie sa cautam printre formatii nunta atunci cand ne interesam pentru un cadou pe care sa-l facem bunicilor nostri ? Ce, credeti ca iubirea salasluieste doar in sufletele tinere ? Da, e adevarat, iubirea de la 20+ de ani are un gust, la 30+ lucrurile deja devin mai serioase, dar chiar si la 50+ poti sa iubesti si s-o faci la fel de intens ca prima data. Nimic nu este imposibil atat timp cat spiritul ti-e inca tanar si alege sa se bucure de viata si de toate lucrurile marunte ce-o alcatuiesc.

Cele mai multe formatii nunta Bucuresti au recunoscut faptul ca nu prea sunt invitati la petrecerile persoanelor trecute de a doua tinerete, dar totodata si-au facut publica placerea de a avea un astfel de public, cantand parca mai cu foc si cu o mai mare admiratie decat in mod normal. Evident, se pot face mutle negocieri aici, deci trebuie sa va faceti temele cu sarg de acasa, asa incat sa stiti cu ce sa mergeti la masa negocierilor cu managerul ce reprezinta o formatie nunta de la care aveti pretentii de reusita totala.

Poate nu ati luat asta in considerare, insa artistii dintr-o grupare precum formatia Bucuresti, avand nu doar avantajul experientei de viata, dar si a anilor in care au avut reprezentatii in diverse cercuri si contexte sociale, vor reusi intotdeauna sa se plieze mai bine decat novicii industriei pe gustul publicului. De ce ? In primul rand pentru ca au copilarit in aceeasi perioada segmentul mai in varsta al nuntii, apoi pentru ca in repertoriul lor deja se regasesc melodii din perioada respectiva si nu in ultimul rand pentru ca au un fler care ii face sa fie charismatici si sa prinda la public, sa incinga jocul si sa ii determine pe nuntasi sa se alature lor pe ringul de dans. Iata asadar doar cateva dintre motivele pentru care o nunta de argint poate fi considerat un eveniment mult asteptat in familie. Nici n-ati fi zis, nu-i asa ?