Nunta cu peripetii

Am avut in vara aceasta parte de o nunta total diferita, atipica pot spune chiar, o nunta care a avut parte de foarte multe peripetii.

Mirii insa au reusit sa duca totul cu zambetul pe buze pana la sfarsitul nuntii alaturi de o formatie nunta minunata care i-a scos din starea respectiva, au reusit sa le induca buna dispozitie pentru a nu se gandi la ceea ce s-a intamplat si pentru a nu fi evident si pt invitati.

Ei au avut parte de mult mai multe emotii in comparatie cu ceilalti miri la care decurge totul normal si am sa va enumar doar cateva dintre cele mai funny peripetii…

Totul a inceput de la starea civila cand miresica noastra cea voinica a intarziat putin mai mult de cat se face, in plus ea si-a uitat si telefonul acasa si a fost de negasit, va dati seama emotiile mirelui dar si a familiilor lor.

Am mers insa mai departe cu biserica unde corul ales cu grija cu foarte mult timp in urma a lipsit cu desavarsire..pur si simplu s-au incurcat datele, au trecut si peste asta cu zambetul pe buze si au sperat ca la restaurant totul sa fie ca la carte, insa si aici au fost anumite incurcaturi cu arnajamentele si picatura care a umplut paharul a fost incurcarea tortului.

Cei care facea parte din formatia bucuresti, erau prieteni cu mirii si stiind peripetiile au facut ceaa ce trebuie ca sa destinda atmosfera.

Mi-am dat seama atunci cat de important este sa alegi o formatie nunta Bucuresti, care sa aiba un repertoriu foarte variat si sa stie sa salveze momentul.

Acum sunt de parerea ca alegerea unei formatii nunta Bucuresti este foarte importanta si ea trebuie aleasa cu mare grija.

Sunt foarte multe formatii nunta Bucuresti pret si slava Domnului avem de unde allege, insa alegerea unei formatii nunta trebuie facuta cu mare grija, deoarece ea este cea care va da tonul petrecerii si va salva momentul cum s-a intamplat si la nunta de mai sus.

Alegeti o formatie nunta Bucuresti pret in care sa aveti incredere, o formatie cu experienta deoarece ea va pune amprenta asupra evenimentului.