Nu este niciodata prea tarziu sa admiti ca ai gresit

Nu este niciodata prea curzi sa admiti ca ai gresit

Nu credeam ca voi ajunge vreodata sa scriu aici, dar consider ca am ajuns la varsta la care imi pot intelege greselile si le pot recunoaste. Sunt sigura ca multe dintre voi v-ati gasit sau inca va gasiti in situatia mea.

Acum doi ani, baiatul meu, raza mea de soare, singurul meu copil, s-a indragostit de o pustoaica Emilia. Desigur acesta mi-a prezentat-o, o fetita mai de la tara, se vedea ca nu a avut o situatie materiala foarte buna. Cum am vazut-o i-am zis sa o paraseasca pentru ca nu merita sa fie in familia noastra. Pentru prima oara baiatul meu m-a refuzat, iar zilele trecute a venit sa ma anunte ca se insoara cu ea.

Chiar daca ma durea inima am acceptat toate acestea si azi am fost sa vorbesc cu ea pentru a inchiria o formatie nunta(www.formatiabucuresti.ro), credeam ca vrea famfara militara, dar cu toate acestea am vazut ca avem multe in comun.

Am inceput prin a ne uita la formatii nunta si am continuat prin a ne pune de acord sa avem la nunta o formatie nunta Bucuresti, lista acestor formatii nunta Bucuresti era foarte lunga.

Cu toate acestea nu stiu cum am facut de ne-am oprit amandoua asupra formatia Bucuresti, era cea mai bine cotata intre formatii nunta Bucuresti pret. Nu credeam ca aceasta tanara va folosi cu atata cap banii si ma gandeam ca va face o nunta ca in povesti.

Dupa ce am stat de vorba cu ea mi-a zis ca a cautat o formatie nunta Bucuresti pret accesibil pentru ca astfel sa mai economiseasca niste bani ca sa isi ia casa mult visata. Eu m-am ales cu o nora pe cinste si ma bucur ca al meu baiat nu a parasit-o. Dragi mame nu uitati ca intr-o zi veti avea 2 copii nu doar unul.