Negociem sau nu cu formatia?

In articolul acesta vom vorbi despre negociere, daca este indicat sau nu sa purtam discutii privind negocierea pretului unei trupe nunta.

Stim ca cu totii ca unul dintre cele mai importante detalii legate de nunta noastra este acela de a gasi o trupa nunta care sa faca atmosfera si toata lumea sa se simta bine

Alegerea va fi una si mai grea sa gasim formatia perfecta, mai ales atunci cand avem de ales dintre atatea trupe nunta Bucuresti bune, trupe pe care le-am auzit cantand si ne-au placut.

Insa daca am gasit trupa Bucuresti, pe care noi o consideram perfecta pentru noi cum putem negocia pretul acesteia, ar fi indicat sau nu? Si cum am putea aduce in discutie fara ca membrii acelei trupe nunta Bucuresti pret sa nu fie deranjati.

Simplu! Nu trebuie sa ne speriem, si trebuie sa stim ca da se poate negocia cu o trupa nunta Bucuresti, bineinteles nici noi nu trebuie sa sarim calul, adica sa le spunem ca le oferim direct un pret mult mai mic decat cel pe care ei il cer.

Negociera se poate face si in functie de numarul lor, adica de cati membrii are acea trupa nunta Bucuresti pret, de repertoriu, in functie de instrumenete.

Intr-adevar acestia depun si ei un efort destul de mare in noaptea respectiva si trebuie sa respectam munca lor, insa totodata trebuie sa le reamintim ca este vorba doar de o seara si ca se poate negocia cat de cat pretul astfel incat sa fie bine pentru toata lumea.

In plus ei vor avea mancarea pusa la dispozitia lor, la fel si bauturile iar acestea de asemenea au un cost.

Atata timp cat discutam cu calm si aratam respect fata de munca fiecaruia dintre ei, cred ca se poate ajunge la o negociere buna.