Minune de Craciun

formatie nunta bucuresti

Ai nevoie de o pauza si ai nevoie de ea chiar acum, nu poate sa mai treaca niciun minutel in plus,e musai sa te intalnesti cu fetele la cafea chiar in momentul vorbirii pentru ca abia astepti sa impartasesti cu ele minunea din Ajunul Craciunului. Ma rog, a doua minune, caci cea care te priveste direct pe tine nu are nicio legatura cu nasterea pruncului Isus, desi pentru tine tot motiv de sarbatoare e faptul ca agenda de la Formatia Bucuresti s-a eliberat brusc, taman pentru data in care aveai tu nevoie. Toate astrele s-au aliniat si probabil acolo sus cineva ti-a ascultat rugile fierbinti si ai primit un astfel de cadou frumos tocmai in perioada cadourilor.

Bineinteles ca lui nu i se pare mega wow faptul ca o formatie nunta Bucuresti sa fie atat de importanta pentru tine, pentru nunta voastra, care desi l-ai facut sa inteleaga ca e de mare amploare, la urma urmei, pentru el e tot ca unchef cu lautari. Eh, las, e el un nestiutor, ai realizat inca de la inceput ca e putin necioplit in astfel de treburi si ca nu prea are el simt estetic in aceste privinte, dar ti-ai asumat acest lucru si inca de atunci ai decis ca in chestiuni importante si simandicoasa precum selectii formatii nunta te vei ocupa negresit tu si doa tu, fara amestecul sau decat atunci cand vine vorba de semnaturi.

Fetele cu siguranta vor intelege cat e de reu sa alegi dintre atatea formatii nunta Bucuresti pe care le-ai auzit la toate evenimentele la care ai participat in ultimele veri, inca de pe cand te-ai hotarat ca vei fi femeia vietii lui, asa incat se va cuminti, se va face barbat de casa si, mai intai de toata, veti contrui voi impreuna una. Da, intr-adevar, oarecum tu l-ai cerut pe el de sot si nu invers, cu toate ca, pana la urma, el a fost cel care a pus intrebarea intrebatoare, dar cu totii stiti cine a stat in spatele acestei actiuni anteplanuite si induse stimabilului, care nu a trebuit decat sa execute, spre disperarea soacrei mari, care a mai pierdut un fiu, ramanand doar cu motanul, alintatul familiei, singurul care i-a mai ramas neinsurat dintre copilasi.

Cu toate ca nu ti-a fost deloc usor sa gasesti o formatie nunta care sa te multumeasca, atat pe tine, cat si pe rudele tale simandicoase, care iti vor studia dea- fir in par toate icile detalii care alcatuiesc la final o nunta, ca de obicei, asa cum era si de asteptat, ai reusit si de aceasta data ! fetele tale cu siguranta vor fi mirate cum de ai izbutit intr-un timp atat de scurt, dar nu le vei marturisi ca si tu esti la fel de surprinsa de aceasta schimbare favorabila tie. Ce-ai putea sa le spui, ca habarnu aisi ca ti se pre un semn divin, un alt semn ca sunteti meniti sa fiti impreuna si ca inca din prima zi a voastra in calitate de sot si sotie toate trebuie sa fie perfect ? Vor spune ca esti nebuna, dar cu asta deja e un alt adevar universal valabil, hihi..