Intodeauana sarbatoriti alaturi de o formatie nunta!

De curand am fost la petrecerea de botez oferita in cinstea crestinarii micutului Erik, copilul unor prieteni foarte buni de familie.

 

Botezul a fost unul micut, intim, iar invitatii au fost din partea familiilor si bineinteles prieteni apropiati parintilor.

 

La restaurantul unde am sarbatorit crestinarea micutului,  gazdele au ales un Dj in loc de  o formatie nunta pret, considerand ca este vorba de o petrecere mai restransa.

 

Muzica a fost ok, insa trebuie sa recunosc ca nu sunt un fan inrait al Dj-ilor, si

intotdeauna voi alege indiferent ca este vorba de o nunta, un botez sau orice alta petrecere o formatie nunta in defavoarea unui Dj.

 

Bineinteles ca se iau in calcul multe aspecte, precum eticheta petrecerii, locul unde se desfasoara petrecerea, numarul de invitati si lista poate continua, insa atmosfera va fi una mult mai buna alaturi de formatia Bucuresti decat de un Dj.

 

Clar ca cele mai bune formatii nunta, cele mai cautate, care stiu sa faca atmosfera, sa ridice lumea de pe scaune, sa cante, si sa danseze sunt de cele mai multe ori contractate cu cel putin un an inainte de mult asteptatul eveniment, de aceea aceasta ar trebui aleasa cu ceva timp inainte de eveniment.

 

O formatie intotdeauna va avea priza la public, pentru ca publicul este format din oameni, iar oamenii stiu sa interactioneaze intre ei.

 

 

Bineinteles ca o formatie nunta Bucuresti va avea mai mult succes iar atmosfera creata atat de ea dar si de public va fi una fara discutie, reusita.

 

In cazul in care inca sunteti in dubii cu privire la muzica ce se va auzi la petrecerea voastra, inca sunteti nehotarati si nu stiti daca alegerea va fi in favorea unei formatii nunta Bucuresti, sau a unui Dj, trebuie sa va ganditi totusi ca este vorba de un moment unic, de un eveniment frumos si special iar clar acesta trebuie sarbatorit astfel incat sa avem amintiri frumoase.

 

Asa cum spuneam mai sus, intotdeauna eu voi fi pro unei formatii nunta pret, atata timp cat este un eveniment unic in viata ce merita sarbatorit, dar si bineinteles atata timp cat ne permite si buzunarul.