Interviu cu un chitarist

Am vorbit de curand cu unul dintre membrii unei formatii nunta despre meseria pe care o practica, despre ceea ce este frumos in ea, in aceasta arta si care sunt si partile ei mai putin frumoase.

El este chitaristul unei formatii nunta Bucuresti si in timpul discutiei pe care am avut-o, am putut sa observ faptul ca acesta este pur si simplu indragostit de muzica, de meseria pe care a ales-o si ca ceea ce face, face cu pasiune.

Ceea ce nu stiam sau la ceea ce nu ne-am gandit noi pana acum este faptul ca in spatele acestei muzici sta foarte multa munca si repetitie, multe ore petrecute in sala de repetitie unde fiecare artist sau lautar petrece ore in sir pentru a putea iesi ceva frumos din ceea ce face.

Pentru ei ca si artisti tot ceea ce conteaza este ca noi sa fim multumiti de muzica lor, atunci cand un artist este pe scena si vede cum publicul sau invitatii de la petrecerea respectiva fredoneaza, canta si danseaza pe ritmurile lor se simt satisfacuti.

Ei sunt multumiti atunci deoarece munca lor si efortul pe care l-au depus s-a meritat.

O formatie nunta, pe langa faptul ca ne ofera atmosfera ea poate fi considerata si aliatul nostru ca petrecerea sa iasa frumoasa.

Ceea ce nu mai stiam legat de eforturile pe care le depune o formatie nunta Bucuresti este faptul ca membrii ei sunt mereu plecati, sunt departe de familiile lor, poate si de aceea o formatie nunta Bucuresti pret va avea poate un cost ridicat pentru unii dintre noi.

Trebuie sa stim insa ca formatia Bucuresti cea care pana la urma va ajunge sa ridice lumea de pe scaune pentru noi, dincolo de prezenta scenica, veselia si atmosfera pe care o creaza lasa in urma lor poate evenimente importante din familia lor pentru ca noi sa avem evenimente frumoase.

Intradevar aceasta este meseria lor insa oare se merita efortul? Oare acum o sa ni se mai para scump? formatii nunta Bucuresti pret? noi cat am cere pentru faptul ca pierdem evenimente importante din viata noastra si a familie?