In martie alege-ti baba vietii tale !

Fie ca esti sau nu traditionalist, in martie incearca sa iti pui ordine in ganduri si in simtiri si imagineaza-ti cum va fi viata ta peste 5 ani. Sa zicem ca, intr-adevar, planul cincinal este unul cliseic, asa ca hai sa indraznim impreuna sa privim si mai profund in viitor, imagineaza-te peste 10 ani. Mai mult ca sigur in acest exercitiu a aparut deja in mintea ta cuvantul „familie”, asa ca, daca inca nu ai una, cu cine planuiesti sau iti inchipui ca o vei intemeia?

Daca inca nu ai ajuns sa cauti in disperare o formatie nunta care sa se potriveasca cu tematica nuntii voastre, probabil inca nu ati planuit marele eveniment din viata voastra. Normal ca nu va preocupa auditii de formatii nunta daca inca nu ati stabilit daca, cum si cand veti face pasul cel mare, dar cel mai important detaliu: daca il veti face impreuna.

Ce fel de retineri ai, asa incat sa nu stii daca vrei cu adevarat ca ea, partenera ta, sa fie baba vietii tale ? Poate inca nu vrei sa te imaginezi ajuns la batranete, inconjurat de nepoti, dar noaptea, inainte de a te cufunda in visare, dupa ce iti pui toate intrebarile existentile posibile, dar mai ales imposibile, cu cine te vezi mergand mana in mana prin viata, chiar daca veti avea unele opriri la diverse formatii nunta Bucuresti, spre isteria generala ce va pune stapanire pe viata voastra in apropierea nuntii ?!

Poate ca e mofturoasa, uneori prea copilaroasa, alteori prea cicalitoare, dar ti-e draga, dovada ca va leaga atatea amintiri frumoase, asa ca de ce sa nu-i faci pe plac si sa o inviti subtil la o intrevedere cu Formatia Bucuresti ? Sigur e fata isteata si se prinde si singura de intentiile tale, unde mai pui ca astfel ii vei darui un martisor pe cinste, pe care cu siguranta nu il va uita tot restul vietii ei. Nimeni nu vrea sa puna in mod voit presiune pe tine, cu toate ca la toate intalnirile familiale lumea, iscoditoare si curioasa, iti puna clasicele intrenari incomode, de care esti deja exasperat peste masura. Asadar, inchide-le gura tuturor si incepe sa cauti acum o formatie nunta Bucuresti care sa faca invitatii sa inteleaga de ce a trebuit sa astepte atat pentru a participa la cea mai frumoasa nunta !

Luna martie este prilejul perfect pentru o schimbare benefica in viata ta de cuplu. Aveti ocazia sa porniti la un drum nou impreuna, sa faceti concret in directia unei familii, mai ales daca v-ati dorit-o amandoi, atat impreuna, cat si seprat, dar pur si simplu inca n-ati gasit ocazia oportuna pentu a face pasul cel mare. Primavara a venit, asa ca si mintea si trupul tau are nevoie de o pauza de revigorare. Intinereste alaturi de iubirea ta, fa-o sa infloreasca, ofer-i toate motivele pentru a te ferici pe tine insuti la randul tau. Nu lasa timpul sa lucreze in detrimentul tau si hotaraste-te sa fii fericit alaturi de baba vietii tale, cere-o in casatorie !