Idei de cadouri pentru ea de mos Nicolae

 

Se apropie Mos Nicolae si te afli iar in impas. Cu toate ca inca de anul trecut ti-ai propus sa incepi sa cauti un cadou potrivit din timp, cat nu te simteai presat ori constrans de trecerea rapida a zilelor, nu ai izbutit nici de aceasta data. E frustrant, pentru ca tu ti-ai propus acest obiectiv si, desi nu iti sta in fire, iata ca nici in acest an nu esti macar in grafic. Bineinteles, ca intotdeauna va fi o idee buna sa o duci la restaurantul ei preferat, acolo unde canta Formatia Bucuresti, dar parca totusi ti-ai dori ceva si mai grandios, dar fiind faptul ca in aceasta perioada sarbatoriti si 5 ani de relatie.

Inca nu ai deslusit misterul de ce din atat de multe formatii nunta Bucuresti ea place exact respectiva formatie nunta, dar nici nu prea ai stat sa iti bati capul cu asta. E important ca ai reusit sa surprinzi acest aspect, profitand la maximum ori de cate ori aveai nevoie de o scuza de rezerva pentru serile tarzii care se prelungeau cu prietenii la berea de dupa fotbal. Nici ea nu e atat de naiva precum vrea sa para, insa gasesti acest mic joc dintre voi dragut si induiosator chiar si dupa trecerea atator ani peste voi. Ea te intelege, dar si tu intelegi ca trebuie sa te mustruluiasca, poate si doar de dragul de a o face, caci si ea zaboveste uneori cam mult cand iese in oras cu fetele la shopping si la cafeaua de dupa tura epuizanta prin mall.

Daca stai bine sa te gandesti, sa investighezi mai multe preturile onorariilor de formatii nunta nu ar fi chiar o idee proasta. Nu degeaba se tot fac glume pe seama voastr, batandu-se diverse apropouri cu ocazia vizionarii de live-uri cantate de vreo formatie nunta Bucuresti. Parca insa nu te simti neaparat pregatit sa faci pasul cel mare, iar asta nu pentru ca nu esti sigur pe voi, sau mai ales pe ea, insa totul pare a merge atat de bine intre voi, incat nu ai dori sa pierdeti ceea ce ati construit impreuna cu greu pe parcursul ultimilor ani. Ce rost au atatea hartii, asa evenimente solemnte, cand tu stii clar ca o iubesti si o vei iubi si atunci cand pielea i se va zbarci, iar ea inca tu de pe acum simti ca va continua sa te iubeasca si cand va veni vremea sa ai nevoie de ajutor sa te apleci sa iti legi sireturile la pantofi.

Te-a cam pus pe ganduri ideea casatoriei. Nici nu ar trebui sa zabovesti prea mult asupra acestui subiect, mai ales ca amandoi stiti ce va doriti de la viata si culmea e ca vreti impreuna si inca si in acelasi timp. Ai putea incepe sa cauti playlist-uri ale formatiilor de nunta din capitala, macar pentru niste selectii, pe care oricum, la nevoie, le-ai putea folosi si in alte scopuri, ce zici ? Ar fi intr-adevar putin spus placut surprinsa daca ai reusi sa contractezi cu formatia ei preferata, asa i-ai arata inca o data cat de mult tii la ea si la fericirea relatiei voastre.