Idei de cadou pentru el de mos Nicolae

Inca o sesiune interminabila la mall. Ce aglomeratie, ce nebunie, multe oferte care te-au tentat intr-atat incat sa nu pleci cu mana goala, dar ce pacat ca nici de data asta nu ai reusit sa alegi un cadou potrivit pentru el. Poate data viitoare, sau poate totusi vei programa o iesire in oras la restaurantul lui preferat, unde va presta live Formatia Bucuresti. Intotdeauna e bine sa ai un as in maneca, iar faptul ca ii place viata buna te scoate de cele mai multe ori din impas, asa faci si tu o impresie buna in fata prietenilor sai, trecand drept cea mai de gasca iubita, dar nici nu te scandalizezi prea mult cand vezi ca nu ai reusit sa cumperi nimic deosebit, cand a doua zi e vreo sarbatoare. Stii foarte bine ca nu e ok, dar e practic, iar tu esti descurcareata foc, indiferent de context si de conditii, exact asa cum ii place lui.

Toate acele formatii nunta Bucuresti de care ti-a povestit au fost de un real folos atunci cand ai incrcat sa cauti formatii nunta pe youtube si sa selectionezi un playlist drept compilatie pentru masina lui cea noua. Fiind atat de incantat de achizitia familiei, cu siguranta ca se va gandi si la tine atunci cand se va grabi spre casa pe ritmurile respectivilor interpreti. Uite asa, fara prea mult efort, ai reusit sa ii ajungi iar la inima, exact ca acum trei ani, cand l-ai cucerit prima data. Te-ai ambitionat de atunci si in fiecare zi te straduiesti sa gasesti noi si noi motive pentru care sa-l faci sa se intoarca grabit tot acasa, tot la tine, insa ceva te macina, iar el stie prea bine, chiar daca parca exista o intelegere tacita intre voi doi si niciunul nu abordeaza aceasta tema de discutie.

Nu ai nevoie de o anumita formatie nunta Bucuresti pentru a fi pe deplin fericita, insa parca ti-ar face o placere morbida sa le inchizi gura tuturor rautacioaselor alora care te iau peste picior si te ameninta ca vei ramane fata batrana. De ce ii intereseaza pe altii viata voastra impreuna si de ce nu cauta ei o formatie nunta, daca tot par a fi atat de documentati de acest subiect ? Tu il iubesti, el ti-a demonstrat ca simte acelasi lucru, chiar daca nu ati apelat la formalitati pentru a va oficializa relatia. Ati trecut deja de pragul critic al primilor trei ani de iubire, deci ar trebui ca acesta sa fie un argument suficient de valid incat sa le inchida gura clevetitorilor, dar stii si tu in sufletul tau ca ti-ai dori mai bine o verigheta pe deget care sa puna capat barfelor.

La urma urmei, cand se lasa seara, in bratele lui, nu iti mai pasa de absolut nicio bijuterie. Nu va iubiti cu hartiile pe masa, nici nu ai nevoie de vreun act care sa ii ateste sentimentele pentru tine, asa ca preferi sa continui sa nu aduci asta in discutie, pentru linistea familiei voastre frumos incrpite, chiar si daca nu sunteti inca pe acelasi nume.