I-am vazut, mi-au placut, i-am ales

In articolul de azi o sa va povestesc despre momentul in care eu si sotul meu am ales formatia Bucuresti pentru nunta noastra.

In general am fost si sunt o persoana optimista si pozitiva si niciodata nu mi-a placut sa ma plang de anumite lucruri care mi se intamplau in general in viata de zi cu zi acceptand totul cu zambetul pe buze.

Inainte de nunta noastra cu mult timp aveam o multime de colegi care isi organizau nunta si tot ce auzisem erau doar plangeri despre eforturile depuse in alegerea unei formatii nunta.

In fiecare zi acelasi subiect :”Iar ne ducem sa ascultam o formatie nunta! off m-am saturat, nici nu mai stim ce am ascultat”!

Colegele mele erau efectiv cu moralul la pamant din cauza alegerii unei formatii nunta Bucuresti.

Cineva chiar mi-a zis la un moment dat ca o sa vad si eu atunci cand va trebui sa gasim si noi o formatie nunta Bucuresti, insa cu zambetul pe buze am raspuns dintr-o data ca o voi gasi rapid eu.

Asa si urma sa fie!

Recunosc ca in momentul in care am hotarat sa incepem pregatirile pentru nunta, sa alegem data, restaurantul si localul, am avut o oarecare temere in ceea ce priveste alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret, insa am si alungat din minte gandul ca sa nu ma stresez si sa las sa imi afecteze momentul.

Am avut un noroc incredibil, deoarece noi am ales o formatie nunta Bucuresti pret fara sa incepem macar sa o cautam.

Totul a fost rapid, deoarece ne aflam la nunta cu niste prieteni foarte buni unde am dansat inca din primul moment in care am ajuns la local.

Ne-a placut formatia enorm de mult din cauza aceasta i-am si ales fara sa mai stam pe ganduri, fara sa mai ascultam alte formatii si fara a face decizia cat mai grea.

Ne-a placut formatia de cand am vazut-o prima data atat vizual cat si auditiv, de aceea i-am ales pe loc si nu regret nici acum alegerea facuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *