Greseli mari in organizarea unei nunti!

In momentul in care ne organizam nunta, in momentul in care am ajuns la acest pas, un pas important din viata noastra este important sa investim in primul rand sentimente pentru a avea amintiri de neuitat mai tarziu.

Trebuie sa fim constienti de faptul ca nunta nu este ceva ce tebuie facut si gata, ea reprezinta un inceput al unei noi vieti, si acesta trebuie sarbatorit intr-un mod deosebit.

 

Am fost de curand la o nunta a unor colegi si am observat ca nu aveau o formatie nunta angajata ci un Dj.

 

Am ramas putin uimita, deoarece stiam ca nunta era una destul de mare cu un numar impresionant de invitati si ultimul lucru la care m-as fi gandit ar fi fost acela ca nu este formatia Bucuresti prezenta.

 

Mirii nu au dorit sa angajeze o formatie nunta Bucuresti si au optat pentru un Dj.

 

La ei nu a fost o problema din punct de vedere financiar ci nu au fost dispusi sa plateasaca o formatie nunta pret considerand ca nu este cazul si ca nici nu se merita.

 

Nunta asa cum am spus mai sus a fost una destul de mare si clar era nevoie de angajarea unei formatii nunta deoarece un Dj niciodata nu va reusi sa intretina o atmosfera asemeni unei formatii, in plus invitatii fiind de toate varstele este greu sa te simti bine pe o muzica mixata.

 

 

Aceasta alegere a fost o greseala pe care o recomanda sa nu o facem la un astfel de eveniment important din viata noastra.

 

Muzica unei formatii nunta Bucuresti nu se poate compara niciodata cu cea mixata de un Dj, nu putem avea niciodata atmosfera asemanatoare facand o comaparatie intre acestia.

 

Sa nu intelegem totusi gresit, pentru ca sunt si exceptii cand in locul contractarii unei formatii nunta pret, se poate alege un dj.

 

Atunci cand avem o petrecere micuta, sau numai tineret, sau cand din punct de vedere financiar nu ne permitem sa avem o formatie, insa chiar si aici sentimente vor trebui investite pentru a avea o petrecere frumoasa.