Greseli asumate

Daca ar trebui sa organizez inca o data petrecerea nuntii noastre, as incepe prin alegerea unei trupe nunta, deoarece asa cum stim muzica de la nunta este foarte importanta pentru ca petrecerea sa fie una reusita, iar noi am gasit foarte greu o trupa nunta care sa ne mutumeasca.

Cea mai mare greseala a noastra a fost aceea ca am inceput mai tarziu pregatirile pentru nunta, iar si mai greu pentru noi a fost sa gasim trupa Bucuresti care in final ne-a cantat la nunta.

Acest lucru ne-a adus foarte multe emotii, deoarece am crezut ca nu vom gasi o formatie care sa ne placa si care bineinteles sa poata sa ofere o atmosfera de vis .

Daca sunteti in febra pregatirilor pentru nunta, eu v-as recomanda sa incepeti prin a gasi o trupa nunta Bucuresti, trupa care sa va placa si sa fiti siguri ca ea va putea tine invitatii pe ringul de dans toata seara.

Este extrem de important sa avem o trupa nunta Bucuresti pret, sa o contractam imediat dupa ce am stabilit data, nu cateva luni inainte de eveniment.

Asa cum spuneam mai sus, noi ne-am hotarit greu asupra unei trupe nunta Bucuresti, in primul rand pentru ca am asteptat mult pana sa o cautam, si in al doilea rand pentru ca nu gaseam nimic care sa ne multumeasca.

Este greu sa spunem ”Da” unei trupe nunta Bucuresti pret, mai ales cand nu mai ai foarte mult optiuni disponibile, atunci decizia va fi una si mai grea deoarece riscul sa ne trezim cu o formatie care nu va face fata este unul foarte mare.

Noi ne-am asumat greseala de a nu fi cautat din timp formatia, insa am avut si noroc deoarece in final am gasit ceva bun, insa va recomand ca voi, cei ce sunteti implicati in organizarea nuntii sa nu faceti ca noi pentru a evita riscul de a nu gasi o formatie perfecta.