Gata vara, gata si nuntile ?!

Lumea are impresia ca, odata cu finele sezonului estival, s-au terminat si nuntile. Multi traim cu gandul ca ne putem cu totii baga tinutele de gala inapoi in sifonier, unde sa le inchidem pana la anul care vine, insa nimic nu este mai eronat, in conditiile in care, desi nu ati realizat probabil, multi miri aleg sa-si uneasca destinele inclusiv toamana, pana tarziu, caci multe formatii nunta care se respecta si care tin cont de alegerile clientelei lor, au programari pana inaintea postului, deci fiti fara griji, va avea cine sa va incante si cine sa va mentina pe ringul de dans.

Asadar, nu va lasati amagiti de moleseala de afara; chiar daca timpul pare a sta in loc, el accelereaza inainte ca noi sa ne dam seama, asa incat e cazul sa puneti mana urgent pe telefon si sa aranjati o intrevedere cu acea formatie nunta Bucuresti pe care v-o doriti la marele eveniment din viata dvs., chiar daca acesta e programat abia pentru vara viitoare. Mai mult, daca v-ati trezit pe ultima suta de metri, nu mai zaboviti, orice minut este important, caci o formatie nunta care e bine organizata, are deja agenda planificata, deci aveti sanse minimale sa va poata strecura si pe dvs, insa nu pierdeti absolut nimic daca incercati, avand in vedere ca dintre multele formatii nunta Bucuresti pe care le-ati avut in vedere, majoritatea sunt deja arvunite.

Daca va intereseaza programul unei grupari artistice, asa cum este, spre exemplu, formatia Bucuresti, indicat ar fi sa puteti avea datele ei de contact. In zilele noastre, cei mai multi artisti au realizat si singuri cat de mult ii ajuta promovarea online, motiv pentru care, la doar cateva click-uri distanta, veti gasi cel putin un numar de telefon al impresarului, facultativ si o inregitrare a unei reprezentatii sustinute de artisti. V-ar fi foarte de folos ca inregistrarea sa fie cea a unei cantari live, pentru a va putea face o minima idee referitoare la modul de prezentare al produsului final, insa, in caz contrar, puteti solicita o intrevedere cu intreaga formatie, sau macar sa vi se acorde sansa de a asista la una dintre repetitiile lor, asa incat sa puteti sa va dati seama daca intr-adevar s-ar plia pe nevoile dvs, pe specificul de nunta pe care vi l-ati propus.

Daca va permiteti luxul de a fi delasatori, amagindu-va singuri ca nu intra zilele in sac, ca artisti se gasesc la mai tot coltul, luati in considerare raportul calitate-pret pretins de oamenii pe care doriti sa-i angajati. Evident, intotdeauna veti avea posibilitatea de alegere, in conditiile in care multi dintre artistii romani traiesc de pe o zi pe alta, insa marile nume cu renume nu asteapta sa le pice vreun contract, ci ei, prin insasi prestanta lor, prin reprezentatiile lor avute pana in prezent, s-au asigurat anticipat ca vor avea contracte, uneori chiar prea multe, asa incat trebuie sa le prioritizeze pentru a-si duce onorariile la indeplinire. Astfel, nu sperati ca formatia Bucuresti sa va strecoare printre pauzele dintre reprezentatii, caci riscati sa ramaneti pe dinafara si fix cand veti avea mai multe pe cap de organizat, exact atunci va veti trezi cu un alt gand in plus: gasirea unei formatii de nunta, ori stim cu totii ca nu aveti nevoie de factori stresori suplimentari !