formatie nunta, formatii nunta, formatie nunta Bucuresti, formatii nunta Bucuresti, trupa nunta, trupe nunti, band cover, band nunta, formatie bucuresti, formatie muzica nunta, formatie nunta bucuresti, formatii bucuresti, formatii muzica nunta, preturi formatie nunta, preturi formatii nunta, trupa muzica, trupa nunti

Formatii Nunti intr-o „vacanta” fortata!

Perioada de stare de urgenta privind coronavirus covid 19 ne da in continuare de furca impiedincandu-ne sa ne facem planuri legate de nunti, botezuri si alte evenimente importante din viata noastra.

Noi insa speram ca se va sfarsi curand si ca viata noastra va reveni la normal, urmand sa ne reluam activitatile legate de mult asteptata nunta, sa ne facem planuri legate de formatii nunta, trupe nunti si dj nunta, in functie de preferintele fiecaruia.

Formatia Bucuresti in aceasta perioada respecta starea de urgenta si se pregatesc de acasa cu surprize pentru evenimentele ce urmeaza sa aiba loc.

Ca o formatie nunta ce se respecta, vine pe viitor, ca si pana acum, la evenimente intr-o formula completa de formatie nunta impreuna cu instrumentisti, lumini, dj, fum greu si multe alte surprize.

Toate categoriile de formatii nunti trec printr-o perioada grea, astfel cu totii ne dorim sa trecem cat mai repede peste starea de urgenta. Va recomandam sa ramaneti in case, sa respectati decizia autoritatilor, pentru a scurta pe cat posibil aceste masuri.

Va recomandam sa urmariti in continuare un mix cu o mica parte din repertoriul Formatia Bucuresti: