Formatii nunta si momente diverse

Dragii mei se poarta foarte tare de cativa ani incoace sa contractam la nunta noastra mai multe formatii nunta, sa alegem formatii diferite care sa ne surprinda invitatii cu cat mai multe genuri de muzica.

Totodata am vazut ca foarte multa lume apeleza si la alte persoane care sa vina sa le creeze un moment special,un cuplu de dansatori sau un cantaret, sau o cantareata celebra.

Nu am nimic impotriva acestor lucruri, fiecare este liber sa isi aleaga o formatie nunta, sau poate sa isi contracteze si alte servicii care sa le creeze asa zisul moment special din cadrul nuntii, insa toate aceasta implica un cost.

Sigur si eu la nunta mea am avut contractate doua formatii nunta Bucuresti, una cea principala mai exact care a cantat toata noaptea si o a doua formatie nunta Bucuresti care ne-a incantat cu niste melodii total diferite si deosebite.

Intr-adevar a fost un cost mai ridicat, insa cea de-a doua formatie nunta Bucuresti pret, a avut un moment de aproximativ o ora nu a stat toata noaptea, iar formatia Bucuresti cea care a cantat pana dimineata si ea a avut foarte multe stiluri de muzica, s-a cantat atat populara cat si muzica usoara pentru a putea multumi pe toata lumea.

Nu consider ca este asa de corect sa transformam petrecerea nuntii noastre intr-un spectacol, sa transformam invitatii in spectatori si sa invitam X cuplu celebru de la Romanii au talent sa danseze.

Consider ca cel mai bine si corect ar fi sa ne concentram pe alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret ca aceasta sa faca spectacol impreuna cu invitatii nostril, iar mai tarziu sa putem urmari momentele frumoase pe care le putem numi spectacol, insa spectacolul nuntii noastre unde toti invitatii sunt actori si se distreza pe ritmuri de chitara.