Formatie nunta vs DJ nunta

Atmosfera si muzica la o nunta, au un rol decizional in feedback-ul pe care atat mirii cat si nuntasii il vor da la finalul petrecerii. Daca muzica este buna atunci toata lumea va fi fericita insa, va fi considerata petrecerea un esec, atunci cand muzica e slaba iar nunta e lipsita de atmosfera animata.

De aceea, in momentul in care vreti sa alegeti intre: formatie nunta Bucuresti sau DJ nunta, va recomandam sa luati in considerare urmatoarele lucruri:

  • Daca doriti o nunta restransa si intima cu un numar mic de invitati, puteti opta pentru DJ nunta. Costul pentru DJ nunta este mult mai mic decat pret formatie nunta iar DJ nunta va face un playlist impreuna cu dumneavoastra pentru a multumi pe toata lumea.
  • In cazul in care aveti un numar mai mare de invitati, clar trebuie sa optati pentru o formatie nunta Bucuresti. Pret formatie nunta este unul mai ridicat decat in cazul DJ nunta insa, va trebui sa multumiti si rudele mai in varsta care sunt obisnuite cu muzica cantata live de o formatie nunta.
  • Dezavantajul in alegerea DJ nunta in detrimentul formatie nunta Bucuresti ar fi ca daca va doriti sa fie primit fiecare invitat in parte atunci cand intra in local, DJ nunta nu va poate ajuta cu aceasta cerere. In schimb, daca alegeti o formatie nunta, atunci unul dintre artisti va poate indeplini dorinta.
  • Un DJ nunta are un laptop sau un dispozitiv de stocare a muzicii (gen MP3 sau iPod) impreuna cu un sistem de sonorizare, in schimb o formatie nunta Bucuresti, pe langa DJ nunta (pe care il au deja in componenta), are si diverse instrumente impreuna cu cel putin doi artisti care sa va cante si sa va incante.
  • Formatia nunta Bucuresti va poate pregati si momente artistice la solicitarea dumneavoastra, in schimb DJ nunta va poate acompania cu muzica si cam atat. Dumneavoastra va trebui sa stabiliti cu altcineva ce moment artistic doriti sa aveti si asta inseamna o grija in plus.

Daca sunteti iubitori de muzica live, atunci veti alege, indiferent de cat de mare sau mica este nunta dumneavoastra, o formatie nunta Bucuresti pentru a va canta in seara minunatului eveniment.