formatie nunta, formatii nunta, formatie nunta bucuresti, formatii nunta bucuresti, formatie nunti, formatii nunti, formatie nunti bucuresti, formatii nunti bucuresti, trupa nunta

Formatie nunta sau DJ Nunta?

Cu siguranta si Dj-ul poate crea atmsfera prin alegerea muzicii pe care o mixeza si poate ridica lumea la dans, insa dupa parerea mea un Dj este mult mai ok, la un majorat, o petrecere restransa, poate da si la o nunta mai mica, unde majoritatea invitatiilor sunt tineri.

In general majoritatea persoanelor care decid sa se casatoreasca aleg sa sarbatoreasca evenimentul si se decid pentru o formatie nunta.

In plus o formatie nunta dupa parerea noastra creaza mult mai bine atmosfera, noi fiind romani majoritatea invitatilor vor prefera o muzica populara adevarata cantata de un lautar adevarat, si muzica live, in locul unei piese mixata de un Dj.

Sunt foarte multe formatii nunta in Bucuresti care au un repertoriu foarte bogat, pot canta foarte multe genuri de muzica si astfel vei avea cu siguranta un plus de la invitati.

Alt avantaj adus de formatie nunta este acela ca in momentul in care membrii ei sunt in pauza poti alege tu ce piese sa ruleze, iti poti face un playlist de acasa care poate rula in momentele de pauza ale formatie nunta.

Este o alegere destul de grea, insa daca luam in calcul anumite aspecte si ne vom ghida dupa anumiti factori cu siguranta vom sti ce sa alegem.