Formatia nunta – amanare nunta

In articolul de azi o sa va povestesc de momentul in care am hotarit sa aman marele eveniment din viata mea din cauza unei formatii nunta.

Apropiatii mei, familia si logodnicul meu au crezut initial ca glumesc si ca nu puteam sa aman nunta din cauza faptului ca formatia Bucuresti pe care doream sa o contractez nu era libera in ziua in care se desfasura evenimentul nostru.

Nu, nu am fost nebuna, insa nu am gasit o formatie nunta care sa ma faca sa imi doresc sa o angajez pentru eveniment.

Aceasta petrecere cred ca fiecare fata o viseaza inca de mica, stie cum va arata rochia, cum va face primul dans cu mirele ei, apoi cu tatal ei si toate astea se vor intampla pe muzica unei formatii nunta Bucuresti, formatie ce va canta pana dimineata si toata lumea se va simti bine si va povesti ce frumoasa a fost petrecerea.

Greseala a fost a noastra, deoarece am fost prinsi foarte mult de eveniment, totul intamplandu-se foarte repede si nu ne-am dat seama ca nu vom avea suficient timp sa organizam totul si ca poate nici nu vom gasi o formatie nunta Bucuresti pe gustul nostru.

Asta s-a si intamplat pana la urma, si nu am vrut sa risc sa avem o petrecere urata, unde nimeni nu se distreaza, iar noi sa ne mintim singuri ca evenimentul a fost foarte frumos.

Cum muzica face totul la o nunta, am vrut o formatie nunta Bucuresti pret pe care sa ma pot baza, sa am incredere in acei oameni, in talentul lor deoarece acesta este foarte important pentru un rezultat bun.

Negasind astfel nimic care sa imi placa, am decis sa amanam cu un an petrecerea, pentru a putea spune un Da convins unei formatii nunta Bucuresti pret, si pentru a avea o petrecere deosebita ceea ce s-a si intamplat in final.