Unul dintre cel mai iubit si ascultat violonist al zilelor noastre, Gicu Florea membru si fondator al formatiei “Formatia Bucuresti” a fost la un pas de a disparea in Triunghiul Bermudelor.

Sunt multe povesti, pe care le-am tot citit sau le-am urmarit la TV cand vine vorba despre “Triunghiul Bermudelor” insa, multe dintre ele nu le-am crezut pana nu l-am intalnit pe Gicu Florea, violonistul si fondatorul trupei Formatia Bucuresti – una dintre cele mai cautate formatii nunta bucuresti, care a relatat o poveste reala pe care a trait-o pe propria piele.

Intamplarea s-a petrecut pe vasul de croaziera: “Sea Escape”(nume predestinat) care a plecat din Miami cu destinatia Bahamas, noaptea spre dimineata.

A avut loc o petrecere a romanilor langa piscina de la ultimul deck al vasului, intr-o atmosfera placuta dar si melancolica, acompaniata de melodii precum: Rapsodia Romana si Ciocarlia.

Muzica melodioasa si zgomotul valurilor ce se loveau de vasul de croaziera, a facut pe toata lumea de la petrecere sa lacrimeze de dorul de casa – (asa cum relateaza insusi, Gicu Florea).

Spre dimineata, cand petrecerea s-a restrans si au mai ramas decat cativa oameni alaturi de violonistul nostru, Gicu Florea , acestia au observat ca vasul se indrepta catre o ceata deasa de culoare roz. Culoarea roz a cetii NU era o reflexie a soarelui ce abia rasarea, lucru ce a trezit semne de intrebare si chiar fiori privitorilor.

Vasul a intrat prin ceata densa pret de un minut, iar “dincolo” de acea ceata, oamenii au putut vedea clar o zona rotunda, ca o gaura. In interior, apa era lina ca a unui lac si cerul era foarte senin.

Apa fiind foarte lina, ca a unui lac de campie, a instaurat o stare  de neliniste si agitatie  in toti oamenii de la bordul vasului de croaziera.

Unii dintre colegi, au plecat in graba spre cabinele lor pentru a-si lua camerele de filmat insa, la intoarcerea acestora, vasul a intrat din nou in aceeasi ceata rece si apasatoare. Pret de un minut care a trecut parca si mai greu, vasul a iesit, iar conditiile de navigare au revenit la cele normale.

Ajuns in Bahamas, violonistul nostru Gicu Florea, a auzit discutiile ofiterilor de comanda care erau pe puntea vasului de croaziera, precum ca pe toata durata trecerii prin acea zona, instrumentele de bord “o luasera razna”.


Desi au trecut 15 ani de la acel eveniment, violonistul din Formatia Bucuresti, Gicu Florea si acum isi aduce aminte toate detaliile si retraieste momentul de fiecare data cand povesteste despre plecarea lui in Bahamas la bordul vasului de croaziera “Sea Escape”.

O Formatie Nunta Bucuresti pregatita sa va incante la orice tip de eveniment – Formatia Bucuresti.