You are currently viewing Hermina

Hermina

A absolvit Scoala Populara de Arte Targoviste.
A invatat sa cante de la bunica sa din partea mamei care a castigat locul I pe tara la binecunoscutul Concurs National Cantarea Romaniei.
Bunica Herminei canta in faimoasele vizite din regimul comunist numite Vizite de Lucru ale presedintelui Nicolae Ceausescu.
Hermina s-a mutat in Bucuresti, unde a fost colaborator al orchestrei Nationale de Folclor Radio, unde a cantat pe scena alaturi de Maria Ciobanu, Irina Loghin, Maria Dragomiroiu si multi altii…
Incet, incet Hermina patrunde in lumea muzicii lautaresti a vechiului Bucuresti alaturi de Nelu Ploiesteanu, Gheorghe Dinica, Nicu Gigantu si multi altii.
Stilurile abordate sunt Folclor si Muzica Populara Autentica, Muzica de Petrecere, Muzica Lautareasca dar si piese din Muzica Usoara.
Firea ei vesela si carisma reusesc sa cucereasca publicul si vocea deosebita ajunge la sufletele ascultatorilor reusind sa binedispuna si cel mai greu de cucerit public.
Printre numeroasele turnee in tara si strainatate a avut sansa sa incante ascultatori din Romania, Germania, Italia si Spania.