Evenimente importante, oameni importanti

Anul acesta, mai exact in luna iulie vom participa la un eveniment extrem de important  si anume nunta celei mai bune prietene a mea.

Esta ca si cum am avea o nunta in familie, fiind prietene de mici am crescut impreuna iar acum vom avea inca o ocazie importanta de a ne bucura impreuna de viata.

Asa ca acum vom avea ceva de alergat deoarece organizarea nuntii o vom face impreuna.

Cea mai grea decizie pentru mine la nunta mea , a fost aceea de a gasi o formatie nunta pentru petrecere.

Imi amintesc si acum cate emotii am avut dar si retineri inainte de a spune da pentru formatia Bucuresti.

 Pentru a evita acum emotiile respective ne-am dorit initial sa contractam aceeasi formatie nunta Bucuresti care a cantat si la nunta noastra, insa  ghinion era deja contractata pentru data cand ei aveau nunta.

Asa ca ne-am inarmat cu iar rabdare si am plecat in cautarea unei formatii nunta, pe care in final cam gasit-o, insa dupa foarte multe incercari nereusite.

Pe langa muzica p, am avut de alergat si dupa alte lucruri, cum ar fi rochia de mireasa si biserica ce sunt extrem de importante in special pentru mireasa, la fel de importante ca si alegerea unei formatii nunta Bucuresti.

Am avut mari emotii atunci cand ne-am decis in alegerea unei formatii nunta pret, deoarece in final decizia mi a apartinut.

Recunosc ca m-am simtit magulita de faptul ca toti au avut incerdere in mine insa emotiile pe care le-am trait la propria mea petrecere si-au facut iar simtita prezenta deoarece stiam cat de important este sa ai o formatie nunta pret bine aleasa.

Emotii am avut si cand am vazut-o prima data imbracata in rochia de mireasa, deoarece ea este parte din mine, este sora pe care nu am avut-o niciodata, este prietena mea cea mai buna, este familia mea.