Esti invitat la nunta ? Comporta-te ca atare !

Nunta se presupune a fi cea mai importanta zi din viata mirilor si a parintilor acestora. Multa lume considera ca mireasa este elementul central al marelui eveniment, mirele fiind plasat automat pe locul secund, urmat indeaproape de perechile de parinti ce se vor incuscri in urma oficializarii uniunii maritale. Totusi, lucrurile nu se invart doar in jurul acestor personaje pentru ca, daca stam sa analizam la rece, vom constata ca mirii se streseaza pentru ca persoanele pe care le-au invitat la nunta sa se simta bine, sa fie intretinuri de catre o formatie nunta care sa-si stie faca treaba si care sa se diferentieze net de catre alte formatii nunta. Pentru asta, tu, stimate invitat, ar trebui sa iei in considerare mai multe aspecte importante atunci cand arunci cu usurinta in stanga si in dreapta cu judecati de valoare si cataloghezi o nunta ca fiind nu prea reusita.

Inainte de a critica organizatorii unei nunti, gandeste-te ca o formatie nunta Bucuresti nu vine neinvitata la eveniment, iar negocierile duse cu ea nu sunt chiar la indemana oricui care nu are o experienta in a purta discutii financiare cu impresarii de formatii, experti in astfel de negocieri. Pune-te putin in locul unei persoane care nu-si mai vede capul de treburi si incearca intre programari sa strecori auditii ale mai multor formatii nunta Bucuresti, dintre care sa alegi formatia Bucuresti care sa ti se pare cea mai buna, cea mai potrivita si atenta cu viitorii tai invitati.

Acum, dupa ce ti-ai putut da seama in linii mari ce costuri emotionale, nu doar financiare, sunt in joc in gasirea unei formatii nunta potrivite, inceteaza sa mai judeci si sa mai critici, mai ales daca nici nu ai ajutat cu nimic la planificarea nuntii, care este un eveniment foarte amplu, ce necesita multa rabdare, dar mai ales timp, inamicul numarul unu in aceasta organizare contra cronometru.

Bineinteles, te duci la nunta sa te simti bine, conteaza foarte mult deci si atmosfera pe care artistii reusesc sa o creeze prin programul lor artistic. Odata ajuns/a la nunta, mai mult ca sigur gasesti prieteni cu care nu te-ai mai vazut de mult timp, deci e o ocazie prielnica sa reinnozi vechi legaturi, asa ca profita de ea si simte-te bine, fa-ti amintiri, prea putin va conta peste ani daca meniul de nunta a avut sau nu o carne suficient de frageda, sau daca tortul miresei a fost cu ciocolata sau doar cu frisca. Bucura-te de marele eveniment alaturi de miri si fii alaturi de ei cu sufletul, nu doar cu prezenta. Gandeste-te la nunta ta – daca ai facut-o deja sau poate urmeaza sa iti oficializezi si tu curand relatia – si, daca ai suficienta ratiune si sinceritate in tine, vei intelege faptul ca un asemenea eveniment nu are cum sa fie perfect, oricat s-ar stradui organizatorii, mai ales ca oamenii sunt de multe feluri, asa ca nu ai cum sa ii multumesti in totalitate pe absolut toti invitatii prezenti la nunta. Fii mai rabdator, nu isi scoate in evidenta toate capriciile personale si bucura-te alaturi de miri pentru fericirea lor si pentru noua lor viata impreuna !