Emotii si relatii de prietenie din copilarie

Anul acestaeu si sotul meu vom fi nasii celei mai bune prietene a mea, si vom avea privilegiul de a cununa niste persoane dragi noua

 

Dupa parerea mea nasii, considerati si parinti spirituali joaca un rol important in viata tinerilor casatoriti si au datoria de a ii indruma pe finii lor sa faca cele mai bune decizii in viata si sa le fie alaturi atunci cand au nevoie dar, si in zilele de bucurie si sarbatoare.

 

Asa ca acum nu numia ca imi voi cununa cea mai buna prietena dar v-a trebui si sa organizam nunta impreuna, de aceea emotiile din acest punct de vedere vor fi de doua ori mai mari decat in mod normal.

 

Cea mai grea decizie , a fost aceea de a gasi o formatie nunta pentru petrecere.

 

Am vrut initial sa contractam aceeasi formatie nunta Bucuresti care a cantat la nunta mea si a sotului meu, insa era deja contractata pentru data cand finii nostri aveau nunta.

 

Asa ca ne-am decis sa incepem cautarea unei formatii nunta,ne-am hotarit sa ne pastram calmul in orice situatie si sa fim optimisti in ceea ce priveste gasirea formatie pe care bineintes am gasit-o.

 

Pe langa formatia Bucuresti pe care am ales-o, am avut de alergat si dupa alte lucruri, cum ar fi rochia de mireasa si biserica ce sunt extrem de importante pentru mireasa, la fel de importante ca si alegerea unei formatii nunta Bucuresti.

 

Am avut mari emotii atunci cand ne-m decis in alegerea unei formatii nunta pret, deoarece mi s -a cerut sfatul si recunosc ca imi era teama sa nu fac o alegere gresita, stiam cat de important este sa ai o formatie nunta pret bine aleasa si de aceea intr-adevar ne-a fost greu.

 

De asemenea emotii am avut si cand am vazut-o prima data imbracata in rochia de mireasa, deoarece suntem ca doua sururi si am realizat cat de norocoase suntem amandoua ca avem o asa relatie de prietenie.

 

Este un sentiment unic si frumos sa ai prieteni cu care sa cresti, apoi sa te maturizezi si sa imbatranesti frumos alaturi de ei.

 

Sigur ca voi avea emotii si in ziua nuntii, in timpul slujbei relgioase, insa voi fi recunoastoare si ii voi multumi lui Dumnezeu de ceea ce avem si de ceea ce am devenit ca si oameni.