Din culisele unei formatii de nunta

Poate multi dintre noi se gandesc atunci cand avem de organizat un eveniment important ce face o formatie nunta atat de mult incat sa merite banii pe care ii cere, formatie nunta Bucuresti pret…. hmmm ne gandim oare de ce atat? si ce face pt banii acestia? Nu ar fi mai bine sa angajam un DJ?

 

Intr-adevar in ultima perioada daca stam si studiem atent piata vom vedea ca sunt foarte multe formatii nunta Bucuresti pret ce au costuri ridicate poate pentru multe dintre bugeturile noastre, insa trebuie sa analizam bine situatia si sa ne punem si in pielea lor, a artistilor a ceea ce fac ei pentru noi, ce ne pot oferi si bineinteles la ceea ce pierd ei.

 

Am intalnit de curand un prieten vechi din copilarie ce are o formatie, este chiar solistul unei formatii nunta cunoscuta ca fiind printre cele mai cautate formatii nunta Bucuresti si asa am ajuns sa cunosc exact si partea opusa a acestor lucruri.

Asa am ajuns sa depanam amintiri din copilarie, sa vorbim de ceea ce face fiecare dintre noi, sa povestim lucrurile frumoase dar si pe cele mai putin frumoase , cele care ne fac sa pierdem momente frumoase din viata noastra.

O formatie nunta Bucuresti intr-adevar castiga foarte bine pentru o singura seara, insa ceee ce pierd persoanele respective nu stie nimeni.

Pentru respectiva seara artistii ce fac parte din formatia Bucuresti, pierd in primul rand multe ore de repetie pe care si le petrec departe de familiile lor, de cele mai multe ori in noaptea in care se desfasoara evenimentul nostru este si un eveniment al familiilor lor pe care ei il pierd.

Un al dezavantaj pentru formatie este faptul ca este foarte obositor sa pierzi mereu noptile, sau de cele mai multe ori membrii formatiei sunt pe drumuri deoarece evenimentul nu se desfasoara in orasul lor ci in alte localitati.

Deci in cazul in care de multe ori va intrebati de ce aceste costuri trebuie sa ne gandim si la sacrificiile pe care le face formatia pt evenimentul nostru.