Decizii grele insa importante in organiarea nuntii

Cred ca stim cu totii care sunt cele mai grele decizii pe care trebuie sa le luam atunci trebuie sa ne organizam marele eveniment din viata noastra.

Le cuostem cu totii si trebuie sa admitem ca indiferent de cat de bine am fi de organizati este practic imposibil sa nu avem emotii inainte de marele eveniment.

Pentru mine, la fel ca si pentru de altfel, a fost dificil sa aleg o formatie nunta perfecta, deoarece aici ne asumam un risc mare si trebuie sa fim constienti de alegerea pe care o vom face.

Cu totii punem pe primul loc alegerea unei formatii nunta, deoarece este importanta atmosfera de petrecere pe care aceasta o va face in seara respectiva.

Atunci cand gasim intr-un final muzica si alegem formatia Bucuresti ce v-a fi alaturi de noi la petrecere ne gandim bineinteles si cost, daca aceasta se incadreaza in bugetul stabilit pentru o formatie nunta Bucuresti.

Poate nu ne incadram in bugetul alocat iar daca noua ne place acea formatie nunta pret si nu ne incadram in buget va fi greu sa o luam o alta decizie.

In afara de alegerea unei formatii nunta Bucuresti sunt si alte decizii care ne vor pune in dificultate.

Rochia de mireasa spre exemplu, sau aranjamentele si decorul, ca sa nu mai vorbim de tort, oricat de multe dulciuri o sa incercam parca nici unul nu va fi cel pe gustul nostru.

Sunt multe decizii de luat care ni se vor parea grele chiar si alegerea unor maruntisuri, a florilor spre exemplu care ar trebui sa fie in ton cu restaurantul,  la un moment dat ni se va parea cu nu se potrivesc, insa dupa parerea mea cea mai grea decizie este aceea de te hotari in alegerea unei formatii nunta pret.

Voi ce parere aveti, ce vi s-a parut greu atunci cand ati organizat nunta?