Decizii grele, Dj sau formatie?

Suntem niste persoane adulte cu putere de decizie si tot ce alegem noi sau ce decizii luam indifererent ca sunt bune sau mai putin bune trebuie sa ni le asumam, chir daca de multe ori mai alegerile pe care le facem nu sunt cele mai bune.

 

Cunosc persoane care atunci cand gresesc nu isi admit greseala, ei continuand sa creada ca au facut tot ce au putut.

 

Spre  exmplu, o cunostiinta de a mea, mai exact un verisor primar a optat pentru alegerea unu DJ  in locul unei formatii nunta.

 

Motivul pentru care nu a ales o formatie nunta a fost cel al costului, mult prea scump pretul acesteia si nu se incadreaza in buget, aceasta a fost parerea lui, desi vom gasi Dj care sunt de cele mai multe ori mult mai scumpi decat o formatie nunta Bucuresti, iar de cele mai multe ori acestia nici nu merita pretul pe care il au.

 

 

Decizia lui nu a fost una foarte buna, deoarece invitatii nu prea au dansat si nici nu au lasat impresia ca s-ar fi simtit bine.

Avand in vedere ca au avut un numar substantial de invitati, gusturile au fost diferite, iar in momentul in care mergi la un evenimnet de o asa natura, te astepti sa dansezi pe muzica unei formatii nunta Bucuresti.

 

Majoritatea invitatilor au decis sa plece mult mai devreme decat se asteptau mirii, iar acest lucru a fost datorat faptului ca ei nu au avut o formatie nunta pret

 

Formatia Bucuresti va avea intotdeauna un impact pozitiv asupra atmosferei petrecerii, intotdeauna va fi mult mai placuta decat alegerera unui Dj.

 

Intradevar si costul unei formatii nunta pret  ne impiedica de cele mai multe ori sa luam  alegerea potrivita, insa putem macr incaerca sa cautam fomatii, sa vedem cat costa, mai alesa daca noi avem o nunta cu multi invitati.

Atunci cu siguranta nici nu ar trebui s stam pe ganduri si sa spunem da imediat unei formatii.