De cine sa asculti in ziua nuntii ?

Se presupune ca, odata maturizati, mai mult sau mai putin fortati de imprejurarile in care ne desfasuram activitatile de zi cu zi, sa fim capabili sa luam toate deciziile pe care, mai apoi, in timp, va trebui sa ni le asumam si sa dovedim ca am fost suficienti de responsabili pentru a gasi un relativ echilibru intre ratiune si simtire. Totusi, cand vine vorba despre chestii uneori pur tehnice, cum ar fi montarea echipamentului unei formatii nunta, atunci trebuie sa ascultam de cei care s-au confruntat inaintea noastra cu asa ceva, tocmai pentru a nu ne trezi ca alergam dupa cai verzi pe pereti si nu reusim sa stabilim o comunicare eficienta cu acea formatie nunta Bucuresti pe care ne-am dori sa o avem la evenimentul vietii noastre.

Foarte emancipati, asa cum in ziua intrarii la facultate vedeau aceasta oportunitate ca o evadare de sub autoritatea parinteasca, la fel, in ziua nuntii multi tineri inteleg ca acum sunt pe propriile picioare si ca trebuie sa isi intemeieze singuri o familie, bazandu-se pe punctele forte ale celei de acasa, din timpul copilariei. Nimic de zis pana aici, insa „batranii” de acasa nu trebuie inlaturati cu totul din planul de organizare al unei nunti, caci poate ei sunt cei mai in masura sa dea sfaturi despre cum sunt preturile mai multor formatii nunta Bucuresti, in conditiile in care un astfel de eveniment poate avea nevoie de un buget considerabil, la care in general parintii isi aduc cel mai mare aport. Asadar, chiar daca anii au trecut peste ei, nu ignorati si nu scoateti automat din ecuatie acele persoane care nu doar ca v-au dat viata si v-au crescut, dar au si o experienta de viata acumulata care le da dreptul de a avea o parere pertinenta !

Nimeni nu spune ca doi tineri care doresc sa isi uneasca destinele in fata lui Dumnezeu nu sunt capabili sa isi arvneasca o formatie nunta care sa faca atmosfera. Nu se doreste a se promova o astfel de idee in niciun caz ! In mod evident, datorita datelor reale pe care le-au putut strange chiar de la nuntile la care au mai participat, tinerii sunt foarte in tema cu piata muzicala din Romania, asa ca pot sa cantareasca si sa aprecieze la randul lor o reprezentatie reusita, insa niciodata nu strica un sfat in plus, mai ales daca acesta vine de la niste persoane de incredere, cum ar fi parintii sau socrii.

Asadar, daca ajungeti sa fiti pusi in contact cu cei de la formatia Bucuresti, ar trebui sa fiti interesati de nivelul lor de pregatire si de calitatea reprezentatiei live, nu de ce varsta au artistii si nici daca sunt sau nu din aceeasi generatie cu parintii dvs. Experienta se castiga in timp, renumele se face la fel, asa ca niciodata un solist din generatia actuala nu va fi la fel de bine cotat precum profesionistii deja amintiri. Cantariti cu atentie aceste aspecte atunci cand alegeti un solist in detrimentul unei formatii de nunta pentru marele eveniment din viata dvs. !