De ce sa te casatoresti ?

Casatoria a fost si va fi intotdeauna un act bilateral comentat de multi, unii cu argumente contra, altii pro, fiecare in functie de ce sentimente nutreste vis-a-vis de institutia familiei. Odata ajunsi la maturitate, cu totii ar trebui sa avem creionata, cel putin in linii mari, viata noastra cu privinta la acest aspect, sa fim sinceri cu noi si cu partenerul nostru, asa incat sa putem da un raspuns la intrebarea „- Vrei sa te casatoresti?”, indiferent ca este unul afirmativ sau nu. Bineinteles, odata facut acest pas, apar multe complicatii, care de regula degenereaza din aspectele referitoare la organizarea nuntii, asa cum ar fi gasirea unei formatii nunta, sau cumpararea unei rochii de mireasa, dar mai ales despre traiul de dupa nunta, in calitate de sot si sotie.

Asa cum spuneam, parerile sunt impartite, desi, dupa cum arata statisticile naturale, prea putini oameni mai cauta o formatie nunta pentru ei, ci mai degraba pentru prietenii mai curajosi, care s-au decis intr-un final sa faca pasul hotarator in directia casatoriei. Sociologii spun ca emanciparea femeilor, precum si batalia pentru locuri de munca bine platite, cu instabilitatea lor aferenta pe piata muncii, dar si celibatul foarte popular in randul domnilor, sunt principalele motive pentru care nu mai au loc asa multe casatorii precum se obisnuia secolul trecut. Astfel nu se mai pune problema sa cauti o formatie nunta Bucuresti, ci preferi sa te bucuri de acordurile artistilor la nuntile prietenilor, la care poate nici nu mai alegi sa iti faci simtita prezenta, stiind ca oricum, la randul tau, nu vei avea la ce sa ii inviti, din moment ce nu intentionezi sa iti oficializezi relatia.

Cel mai trist aspect este convietuirea tinerilor in concubinaj prelungit. Din ce in ce mai multi sunt certati cu Biserica si atunci vad acesta convietuire drept o forma de revolta, uneori mai convenabila, pentru ca se evita astfel iminenta unui divort, favorizat si el astfel prin simplificarea procedurilor judiciare. In acest mod, in loc sa cauti formatii nunta Bucuresti, bati pe la usile birourilor notariale din capitale si alergi cu partenera de mana de la o legalizare la alta, in loc sa cautati impreuna hainute pentru botezul copilului, copil care nici el nu se mai naste cu o asa mare frecventa pentru ca nu sunt conditii de subzistenta optime pentru intemeierea, respectiv marirea unei familii de tineri proaspat casatoriti.

Daca totusi aveti perspectiva oficializarii unei relatii si doriti sa faceti o petrecere, indiferent de numarul de invitati pe care preconizati ca ii veti avea, apelati la incredere la artistii din formatia Bucuresti, care nu doar ca vor intelege nevoile voastre, dar va vor si ajuta sa le descoperiti pe cele pe care nu credeati ca le aveti in materie de detalii organizatorice referitoare la nunta. Un sfat prietenesc, dar avizat, garantie a profesionalismului sustinut de zecile de evenimente sustinute de catre aceste persoane, va pot asigura un minum de confort psihic atunci cand veti fi in pana de idei si in criza de timp.