Cum negociem cu o formatie de nunta?

A venit momentul mult asteptat, si anume acela de a alege o formatie nunta pentru evenimentul nostru.

Stim ca cu totii ca unul dintre cele mai importante detalii legate de nunta noastra este acela de a alege o formatie nunta Bucuresti care sa ridice invitatii in picioare, sa faca atmosfera.

Este dificil intr-adevar sa gasim formatia perfecta, sa stim daca facem alegerea cea mai buna si mai ales atunci cand avem de ales dintre atatea formatii nunta Bucuresti disponibile.

Sa presupunem insa ca am gasit formatia Bucuresti, dupa foarte multe cautari, dupa ce am ascultat multe formatii nunta, am ajuns la concluzia ca am gasit formatia care consideram noi ca ne va multumi atat pe noi cat si invitatii de la nunta noastra.

Ce vom face acum cand vom afla despre costul lor, toti ne gandim prima data la acelasi lucru formatie nunta Bucuresti pret, ne punem foarte multe intrebari oare cat o costa, ne permitem aceasta formatie?

Intrebarea este cum negociem pretul astfel incat sa fie avantajos pentru noi?

In primul rand pretul se negociaza si in functie de componenta trupei, de cati membrii are formatia respectiva, si putem invoca de exemplu ca ne-am fi dorit si un alt instrument, chitara bas spe exemplu, sau o persoana care are nai.

Putem verifica si ce repertoriu are formatia respectiva, in functie de repertoriu putem sa mai negociem la pret.

Putem sa spunem ca intra-adevar in ziua de azi pretul a crescut foarte mult insa neintemeiat, si ca sunt si alte formatii nunta Bucuresti pret mai accesibil.

Trebuie sa le comunicam si faptul ca munca depusa de ei este respectata de catre noi, ca le este apreciat talentul, insa trebuie sa la mentionam si faptul ca este doar o seara si ca suma pe care noi o consideram a fi rezonabila este potrivita.

Le putem comunica si faptul ca vor avea si masa asigurata de catre noi, putem sa negociem si in functie de obiceiurile din timpul zilei, la care majoritatea renunta deoarece sunt demodate.

Sper ca v-am ajutat cu cele scrise mai sus in ceea ce priveste negocierea.