Cum il astepti pe Mos Craciun

Te uiti temator la filele din calendar, care se schimba una dupa alta si stii prea bine ca iar vine cumpana dintre ani si constati cu stupoare cat de repede a trecut si cum tu tot nemaritata ai ramas. Inca nu poti sa iti explici ce anume faci gresit, sau cum sa mai procedezi, asa incat sa ai tu parte de o formatie nunta Bucuresti, nu sa cauti tu formatii nunta pentru altii. Anul asta iar te-ai dovedit a fi pe final spiridusul salvator, caci ai stat si ti-ai pierdut doua nopti pana ai reusit totusi sa dai de numarul de telefon al managerului de la Formatia Bucuresti. Bine, adevarul este ca ti-a facut placere sa le reasculti piesele, mai ales ca ai facut acest demers pentru cea mai buna prietena a ta, dar parca te-a chiar saturat sa mai astepti si sa nu ti se intoarca favoarea. Oare cand va veni si ziu in care ea si nu tu va cauta pentru tine o formatie nunta !?

Trebaluind de zor prin casa, pe ultima suta de metri inaintea sarbatorilor, in asteptarea colindatorilor, parca te-ai saturat sa tot asculti colinde, care sunt peste tot pe unde te duci, mai ales la locul de munca, asa incat le gasesti de-a dreptul enervante, motiv pentru care iti doresti sa faci atmosfera de chef si voie buna in casa si in sufletul tau. Nimic nu este mai potrivit decat un playlist alcatuit din slagarele de altadata cantate de catre formatii nunta din capitala si din tara. Instant te binedispui si parca nu mai gasesti a fi o asa mare corvoada pregatirea fizica dinaintea sarbatorilor de Craciun, chiar daca cu ultimele puteri, deci aproape sleita la propriu, dupa o tura interminabila la locul de munca, incerci sa faci cat mai mult omeneste poti tu fizic.

Totusi, ti se pare trista atmosfra de anul acesta, cu toate ca tu acum iti pregatesti casa pentru intampinarea familiei, a pritenilor si a cunoscutilor pe care i-ai invitat in casa ta mare pentru a-ti umple golul din suflet. Nu-ti este suficienta aceasta atmosfera festiva, iar cu o stii prea bine, cu toate ca pana acum ai reusit sa iti maschezi cu brio lipsurile. Intr-adevar, stii pe de rost toate melodiile cantate de cele mai bune formatii nunta Bucuresti, ai fost la toate petrecerile date anul acesta, chiar si la cheful de dupa, acolo unde dansai pana in zori, cand nu iti mai simteai picioarele de amorteala, dar la ce folos ? Toate aceste nebunii trecatoare au fost zadarnice in zilele urmatoare, caci nimeni nu te astepta seara acasa, atunci cand, ingandurata, paseai in palatul imens in care stai..singura.

Ce frumos ar fi ca Mos Craciun sa ti-l aduca pe-al tau iubit. Bine, ca nici tu nu stii exact ce vrei, dar macar ai avut puterea de a recunoaste intr-un final ca da, intr-adevar, vrei pe cineva in viata ta si ca ai reusit cu brio sa treci peste faza negarii, in care respingeai chiar din start ideea de convietuire. E cazul sa depui armele in fata orgoliului si sa inaintezi cu pasi repezi, increzatori si plini de optism spre surprizele pe care ti le pregatest 2017.