Cum gasim formatia perfecta?

Exista sau nu o formatie nunta perfecta?

 

Probabil toti cei care am trecut prin organizarea unei nunti, vom spune ca da, ca formatia noastra la nunta a fost cea mai buna, ba mai mult de atat o vom si recomanda mai departe la altcineva.

 

Am fost la multe petreceri de nunta in ultima perioada, nunti ale apropiatilor la care am am ascultat bineinteles muzica aleasa de la diferite formatii nunta.

 

Formatiile alese de catre cei la care am participat la nunta au fost diferite, au avut formatii nunta Bucuresti din diferite zone, in functie de locul lor natal, insa la toti mi-a placut cum a cantat acea formatie nunta Bucuresti aleasa, chiar daca au fost diferite.

 

Pentru fiecare cu siguranta ca muzica lor de la nunta, aleasa de catre ei a fost cea mai buna, formatia Bucuresti aleasa fiind cea perfecta si nu as vrea sa contrazic pe nimeni.

 

De aceea mi-am dorit sa scriu acest articol, nu pentru mine ci pentru cei care se afla in acel moment in care isi organizeaza nunta si care bineinteles sunt in cautarea unei formatii nunta pret.

 

Alegerea formatii nu este tocmai o alegerea usoara de aceea consider ca trebuie sa ai foarte multa rabdarea atunci cand vei lua decizia in ceea ce priveste muzica, pentru ca la final mirii sa fie felicitati pentru decizia luata.

 

Dupa mine, nu exista o formatie nunta pret perfecta, si nu as putea vreodata sa fac un top al formatiilor.

 

Sunt formatii si formatii, diferite, totodata sunt formatii alcatuite din oameni talentati, oameni care pun suflet in muzica lor si de aceea nu ar trebui sa se faca un top.

 

 

De aceea consider ca formatia perfecta exista pentru fiecare dintre noi atata timp cat noi o simtim ca este perfecta si ne face sa fim siguri de alegerea pe care o vom lua.

 

Pentru a sti ca am gasit formatia perfecta trebuie sa fim convinsi ca acea formatie va fi cea care va  intretine atmosfera la petrecere.