Cum aleg data nuntii?

Orice decizie pe care o iei pentru organizarea nuntii implica o anumita alegere. Trebuie sa alegi localul in care faci nunta, o formatie nunta pe masura, un meniu delicios, aranjamente florale frumoase, etc. Unele alegeri trebuie sa le faci mai devreme, altele mai tarziu. Daca de exemplu florile le poti alege cu 2-3 saptamani inainte de nunta, in cazul alegerii unei formatii nunta nu mai e la fel. Chiar daca sunt multe formatii nunta Bucuresti, trebuie sa alegi din timp, daca vrei sa faci o alegere cat mai buna. Probabil nu iti doresti sa alegi o formatie nunta Bucuresti doar pentru ca e libera in ziua nuntii tale, ci o sa vrei sa alegi o formatie de calitate, asa cum e Formatia Bucuresti. Apropo de Formatia Bucuresti – daca vrei mai multe detalii, intra pe formatiabucuresti.ro.

O alta decizie pe care trebuie sa o iei foarte devreme tine de data nuntii. Data nuntii trebuie aleasa inainte de orice. Pentru a plati avansul la formatie, restaurant sau flori, trebuie in mod categoric sa stii data nuntii.

Cand alegi data nuntii trebuie sa tii cont in primul rand de calendarul ortodox, daca vrei sa faci cununie religioasa. Nu sunt permise nuntile in post, decat daca sunt  anumite cazuri exceptionale. Deci, mare atentie. Tine cont de acest aspect.

Cand alegi data nuntii tine cont si de persoanele pe care vrei sa le ai aproape. Este drept ca cele care vor vrea sa vina, vor veni oricand. Insa, e mai bine sa alegi o data din august, de exemplu, cand toate rudele tale din strainatate sunt acasa, decat octombrie, februarie sau alta luna in care sansele ca cei care doresc sa vina scad.

Cand alegi data, poti tine cont si de disponibiliatea localului, a formatie de nunta, a fotografilor sau a bisericii. Toate acestea pot fi importante.