formatie nunta, formatii nunta, formatie nunta bucuresti, formatii nunta bucuresti, preturi formatii nunta, preturi formatie nunta, formatie bucuresti, formatii bucuresti, trupa nunti, trupe nunti, trupa muzica, formatie muzica nunta, formatii muzica nunta, band nunta, band cover

Cu formatia la nasi

Am cununata-o in vara anului trecut pe cea mai buna prietena a mea, o iubesc si este ca si o sora pentru mine.

Facandu-mi aceasta bucurie enorma am inceput sa ne pregatim de petrecere si bineinteles ca nu am avut nici un fel de pretentii, nici nu se punea problema de asa ceva, si nu cred ca vom mai intalni astfel de obiceiuri.

Cand am inceput sa vorbim despre ce avea sa se intample in ziua respectiva, Alina fina mea, a stabilit sa respectam o traditie si anume aceea de a lua nasii de acasa cu alai, in cazul nostru cu o formatie nunta. Ea ma stie de mica si stie cat de mult imi place muzica si cat de bine ma distrez pe muzica unei formatii nunta.

Zis si facut, ziua cea mare a venit iar noi am asteptat finii nostri sa ne ia de acasa, care bineinteles au sosit cu alai, formatia Bucuresti si multa voie buna.

Imi aduc aminte cu drag si retraiesc momentele nuntii in care pur si simplu nu am stat jos deloc, muzica si versurile acelei formatii nunta Bucuresti ne-au facut sa stam in picioare pana in zori.

Alina este la fel ca mine, stie ce imi place, ne-am distract efectiv iar artistii din acea formatie nunta Bucuresti au interactionat atat cu noi dar si cu toti invitatii din seara aceea.

Mi-am dat seama de un lucru, cat de norocosi suntem atunci cand avem un prieten de suflet care ne cunoaste, dar si de faptul ca o petrecere reusita este datorata in intregime unei formatii nunta Bucuresti pret.

Intr-adevar este de datoria noastra si responsabilitate noastra pana la urma sa alegem o formatie nunta Bucuresti pret, care va avea sarcina de a crea atmosfera, iar aceasta trebuie sa fie una dintre cele mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *