Cheltuieli substantiale la nunta

Care sunt cele mai mari cheltuieli pe care le vom face pentru nunta noastra? Sunt ele justificate sau sunt pur si simplu fite si dorinte?

 

Rasusul la aceasta intrebare il stim decat noi.

 

Insa trebuie sa luam in calcul totusi ca o nunta nu este acelasi lucru cu organizarea unei petreceri de nume sau de nastere si de aceea costurile pentru organizarea petrecerii de nunta vor fi mai mari.

 

In primul rand la nunta avem nevoie de o formatie nunta, iar costul acesteia este unul destul de substantial.

 

Partea buna insa, in alegerea si contractarea unei formatii nunta este ca trebuie sa o platim la sfarsitul nuntii deci nu va trebui sa scoatem pe loc suma respectiva

 

Tot mai multe persoane se tem de angajarea unei formatii nunta Bucuresti din cauza pretului si de aceea multi opteza pentru un Dj, insa trebuie sa fim constienti de faptul ca o formatie nunta Bucuresti va fi intotdeauna inaintea unui Dj, ca sa nu mai vorbim despre impactul pe care il are asupra invitatilor.

 

Alegerea unei formatii nunta pret da, presupune un cost mai mare pe care trebuie insa sa ni l asumam daca vrem sa avem o petrecere frumoasa, insa avantajul este ca o formatie nunta pret pentru a o contracta avem nevoie doar de un avans, restul sumei putand fi platita dupa nunta.

 

A doua mare cheltuiala este rochia de mireasa, rochiile de mireasa au devenit din ce in ce mai scumpe, sunt multe branduri si creatori care ne prezinta creatile lor, insa costurile sunt de multe ori nejustificate dupa parerea mea.

Trebuie sa ne gandim totusi ca daca ne permitem sa platim o rochie de mireasa pe care o vom purta doar o zi, cu siguranta si formatia Bucuresti pentru nunta, o sa ne-o permitem.

 

Sunt multe alte cheltuieli pe care le vom face, insa nu trebuie sa ne zgarcim deoarece evenimentul acesta va fi unic si trebuie sa fie si  deosebit.